Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fannyh

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Fiúk tavasza 2010.07.07 18:51:07
Az ellenkező nemnek sokkal nehezebb dolga van az öltözködés terén, nem csak itthon, máshol is. El kellene végre felejteni a gyémánt fülvevalót meg a strasszos halálfejes-rózsás pólókat, és nem lenne baj ha a kreativitás sem állna meg a Conversenél. Nem kell egy az egyben…..
Mindig az élet ihleti az igazán praktikus posztokat. Az élet, vagyis pontosabban a pohár víz, amit reggel a nyakamba kaptam. Még csak most jönnek a lustább locsólok, szóval itt egy szett, amiben túlélhetitek a mai napot.Ami mindenképpen szükséges:1. GUMICSIZMA - hiszen ha slaggal…..
Mivel a közgázon 3 héten belül ma harmadszor is bombariadó volt, ezért még van időm reggel egy posztra, lássuk mit találtam:Újabb kép került ki a külföldi divatblogokra Mihalik Enikőről. A kérdés csak az, hogy ez egy Vogue-nak készült kép, amely nem került be a lapszámba,…..
Fannyh 2010.02.25 15:36:33
@zteny: És akkor Te ezeket minek nevezed?:D

2.bp.blogspot.com/_N1_KnsMF8d4/Sy9z4cQXa6I/AAAAAAAAATQ/4uVX159Ig2Q/s400/eberg%C3%A9nyi3.jpg

1.bp.blogspot.com/_N1_KnsMF8d4/Sy9zqykIZrI/AAAAAAAAAS4/pqHJCtZ84R4/s400/eberg%C3%A9nyi.jpg

static.glamouronline.hu/db/08/16/armani-g-d00003816f316851ef64a.jpg

www16.24h.com.vn/upload/news/2009-06-18/1245309681-Reka-_Ebergenyi_170601.jpg

Igaz,ezek nem mind kozmetikai kampányok..de kampányok..:)
Kicsit nézz körül a neten,vagy újságokban,mielőtt kifejted a véleményedet.:)
Mi az,hogy MÉG???:D
A 2002-es Victoria's Secret Fashion Show-n is szerepelt már!!
Enikő a 2009/2010-esen szerepelt először,és akkor is csak egy szettet mutatott be..erről ennyit!!

A másik dolog pedig,hogy azért,mert SZERINTED nem nagy modell,esetleg Magyarországon nem annyira elismert még,attól külföldön nagyon is lehet az!És az is!!!!
Fannyh 2010.02.26 16:08:58
@zteny: Először nézz végig magadon,és utána ítélkezz!;)

És itt le is zártam ezt a témát!
OurFashion OurFashion Bloggerek 2010.01.30 10:47:52
 Hát eljött az idő, hogy megmutassuk magunkat teljes valónkban! Hozzátennénk a szemünk tényleg ugyanolyan színű, ez nem photoshop :) Fotó: Sárosi Zoltán www.zoltansarosi.com Smink: Tégely Laura Haj: Czövek Lilla Köszönjük a közreműködőknek :) ! ..
OurFashion A kollekció(m) bövül 2010.01.28 10:40:00
Azt hiszem a Coca Cola alupalack fertőzésem a USE-os sajtóreggelin kezdődött, amikor Eszter, András és Attila dedikálták nekem a tyúklábmintás változatukat. Aztán akkor folytatódott, amikor kimentünk a bécsi divathétre ősszel és megláttam a Manolo Balhnik által tervezett, kis…..
Imádom...többet nem is fűznék hozzá. La vie en Rose Melanie Fiona zseniális előadásában, a Martini Rosato új rózsaszín reklámjához...
A karácsonyban az általam imádott dekorálás, süti sütés, és ajándékozás mellett talán az álmodozás a legjobb dolog!Az OurFashion szerkesztői most pont ezt szeretnék kihasználni. Kaptok egy feladatot, miszerint válogassatok össze maximum 10 kívánságot és szerkesszétek össze…..
Általában a modellek street style fotói nem olyan érdekesek, ugyanis nem öltözködnek valami extravagánsan az utcán. De Enikő párizsi street style képe esetében ez viszont most nem igaz. Az idei legutolsó trendnek megfelelően over-the-knee csizmában látható és a szettjét egy…..
Idén novemberben a Mulberry külön táskakollekciót ad ki Apple termékek részére. A táskák elsősorban a macbook-oknak készülnek, de találhatunk iphone és ipod tartókat is. Különböző fazonok, anyagok és minták közül választhatunk, de hivatalos árakat sajnos csak november első…..
Fannyh 2009.10.31 23:03:12
 A téli gumicsizma trend után, jöttek a nyári gumi balerinák, most pedig megérkeztek a gumi magassarkú cipők Viviene Westwood által, aki egy egész kollekciót szentelt a különlegges cipő-alapanyagnak. Több kérdés is felmerült bennem a dologgal kapcsolatban: mennyire lehetnek…..
OurFashion Csillogó ajkak 2009.05.26 22:57:00
Idén is különleges kollekcióval készült a Swarovski Crystallized vonala, hiszen tőlük független, sikeres tervezőket kértek meg, hogy alkotásaikhoz a kristályokat is használják. A száj, mint táska, kanapé vagy pénztárca nagyon befutott dolog, így nem túl meglepő, hogy Lulu…..
Fannyh 2009.05.28 14:33:26
Yves Saint Laurent szívecskés szandálja / papucsa nagyon tetszik, de nem tudom elképzelni róla, hogy kényelmes legyen. Azonban nagy pozitívumnak könyvelem el, hogy a divatháznál végre újra nyitnak a fiatalok felé és a fiatalos stílus felé. Ez a modell viszont abszolút olyan, hogy…..
Be kell vallanom, még soha, egyetlen celeb ruháira sem gerjedtem rá - kivéve Kate Mosst, és a Topshopnak tervezett cuccait. Hogy mi ennek az oka? Egyszerű: hordható, különleges darabok, amelyekben van egy cseppnyi vintage beütés - és a Mango, Zara, H&M cuccokkal ellentétben soha nem…..
A Chanel Fiole-t egy dél-koreai származású dizájner, Jinyoung Jo tervezte. Az ikonikus Coco Chanel munkásságát idéző autót a vonalvezetés egyszerűsége, áramvonalassága és a klasszikus fekete-fehér színek teszik különlegessé. Árad belőle az elegancia,…..
A Saks Fifth Avenue csapata úgy döntött hogy love, amikor beválasztották ezt a Marc Jacobs fodros fürdőruhát az idei nyár 15 legtrendibb cucca közé. Nekem a fazon szerelem volt első látásra, hiszen kislányos de közben szexi és remekül lehet benne lebarnulni. Azonban a lelkesedésem…..
OurFashion Táskakörkép vol.3 2009.05.13 11:50:00
Folyamatosan jelennek meg a szebbnél szebb táskák, alig győzök velük lépést tartani - most egy újabb csokornyi következik a legszebbekből, előttetek pedig a döntés lehetősége: melyik a kedvenc? Az első darab ez a kristálymintás Alexander McQueen estélyi táska,…..
Fannyh 2009.05.14 15:50:35
Miután a héten életem első print lapzártáján vagyok túl, én is úgy érzem magam a felszabadultságtól, mint aki felhők között jár. Hasonlóképpen érezhetett Stella McCartney amikor megálmodta a felhős "mini kollekcióját". Első ránézésre én azt hittem, hogy ezek…..
Nincs olyan divatrajongó a világon, aki ne lenne kiváncsi a tegnap tartott costume institute gála képeire. Természetesen kielégítjük vágyaitokat és kiváncsiságotokat! Szavazzatok hát, ki tetszett nektek a legjobban!Számomra Stella McCartney a nyerő idén, bár Kate Moss is…..
Azt hiszem megtaláltam az egyik legrosszabb és legtúlgondoltabb Vogue Italia fotósorozatot. Némely kockája már kifejezetten undorító,valószínűleg azt hitték, milyen merész dolog a háborút a divattal keverni. Nevetségesnek érzem az egész próbálkozást, sőt, mintha viccet…..