Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dukezoli

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szisztok kedves régi és új  olvasóim! Remélem jól bírjátok ezt a pokoli időjárást, én már besokalltam. Főleg hogy a műhely (sufni) ablaka déli fekvésű. Kicsit úgy érzem, kezd rossz szokásommá válni ez az örökös csúszás a blogok írásával, de végre újra itt, ami…..
Üdvözletem minden kedves látogatónak! Mint ahogy a Troger posztban már jeleztem, június közepéig be kellett fejeznem egy születésnapi ajándék biciklit legkedvesebb keresztlányom részére. Sokáig gondolkodtam, hogy milyen típusú legyen, végül a lakhelyére jellemző terepviszonyok…..
Gilde már régóta porosodott a ház különböző részein elhelyezve, végül az erkély alatt várta sorsa jobbra fordulását. Eredetileg a Kedvesemnek szántam, de mivel felépítéséből adódóan sportolásra  csak korlátozottan alkalmas, (mármint a Gilde nevű kerékpár) így…..
iwantsixpackabs 5. hét 2009.05.18 01:08:54
 Sajnos egy csúnya, és elnyúló bölcsességfog-fájás miatt, az előző hetet kihagytam, és csak ezen a héten kezdtem neki az 5. hétnek. Érdekes volt, mert se izomlázat, se teljesítmény csökkenést nem tapasztaltam az 1 hetes kényszerpihenő után. E heti gyakorlataim során nem…..
iwantsixpackabs 3. hét 2009.04.24 03:23:58
A harmadik heti gyakorlataim.1. Band Squat: A fittnesz szalagon állunk kis terpesz, kéz a fej mellett. Egyszerű guggolásokat végzünk, a szalag alap állapotban lent van, onnan nyújtjuk, így növelve az egyszerű guggolás erősségét. 3x12-152. Band Press: Háttal állunk a…..