Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Draven

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bring Me The Horizon, egy 2004-ben, alakult angol metalcore együttes. Eddig három nagylemezt sikerült összehozniuk. Elsőként a  Count Your Blessings igazi Deathcore hangzást hozott, majd a Suicide Season követte, ami már sokkal jobban hajlott a Metalcore felé. Legújabb…..
Draven's Blog The Crow 2011.03.05 13:37:00
Az 1994-es Alex Proyas által rendezett, The Crow című remekművel bizonyára már minden misztikus, borús hangulatra fogékony filmkedvelő találkozott. A The Crow eredeti jelentése A varjú, de magyarul A hollóra fordították, ezért a továbbiakban hollónak fogom nevezni. A film James…..
Green Day – 21st Century Breakdown (2009 Reprise) A szerkesztőségben erős egyet nem értés volt a Green Day új lemezével kapcsolatban, így egy kritika helyett most kaptok kettőt, méghozzá azoktól, akik a legjobban egymásnak mentek a témát illetően. Most kiderül, hogy a 21st…..
Pár napja megjelent a Green Day Know Your Enemy című kislemeze, de a zenekar mindezt sehol nem teszi ingyen közzé, ahogy az mostanában, legalább az első single-lel szokás zenészkörökben. A Myspace-oldalukon is csak egy 90 másodperces részlet van fent, úgyhogy aki meg akarja…..
Draven 2009.05.01 13:42:36
Látszik hogy akik ide írnak fogalmuk sincs a Green Dayről nem oltani akarok csak tisztázni kedves Chino hogy a Green Day akkor is feketébe járt festett szemmel mikor az emosok még pelenkát sem hordtak de hogy legyen mihez hasonlítanod itt egy kép www.metalupdate.com/img/njfest03/ChildrenOfBodom.jpg a children of bodomról 1 izom metál banda az énekes látható a szeme is meg a körme is kivan festve mégsem divatot zene meg amúgy is a zenében kit érdekel hogy néznek ki akik csinálják...
www.youtube.com/watch?v=q5XVSkFFfqE ez a Dookieról van
www.youtube.com/watch?v=vJy69MljuHI ez pedig a warningról ugyan az a stílusok nem divatosodtak el de mindig is ilyen volt a Green Day csak ugye először utána kéne nézni mielőtt valaki hülyeséget ír...
Némileg érthető, hogy a Green Day, illetve annak kiadója most igyekszik mindent kifacsarni a zenekarból, hiszen a legutóbbi American Idiot című lemezük vártalan nagy sikert aratott, pedig senki sem gondolta volna, hogy a pop-punk csapat a kora kilencvenes évek divathájpja után…..