Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RunnerLaca

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus továbbra sem találja formáját, a zebramezes csapat péntek este kétgólos hátrányból felállva ért el 2:2-es döntetlent a kiesés elől menekülő Cagliari otthonában, s mindez azt jelenti, hogy az elmúlt tizenkét bajnoki forduló alatt mindössze 12 pontot gyűjtött. Massimiliano Allegri csapata…..
RunnerLaca 2024.04.22 20:43:23
A Juventus továbbra is csak keresi a kiutat az egyre mélyülő hullámvölgyből, a Frosinone elleni aratott kínkeserves győzelem után a zebramezes csapat vereséget szenvedett a Napoli vendégeként, s ezzel a második pozíció is komoly veszélybe került a bajnoki tabellán. A torinóiakra a következő…..
RunnerLaca 2024.03.10 18:53:21
@Apuleius: nagyon köszi!
Federico Chiesa a 2022 januárjában bekövetkezett súlyos térdsérülése után idén 18 mérkőzésen játszott, de csak 4 mérkőzésen játszotta végig a 90 percet, és 5 alkalommal pedig csak csereként szállt be, 5 bajnokit pedig sérülés miatt kihagyni kényszerült. A jelenleg megmondóemberként tevékenykedő…..
RunnerLaca 2024.02.10 21:53:34
@venember83: Közben pedig az Inter 2-1-es félidei Roma vezetés után 2-4-gyel küldi őket haza, olyan játékkal, amelyről mi egyelőre csak álmodhatunk.. Szomorú...
A Juventus a bajnoki tabellát vezető Inter otthonába látogat, s mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy életben tarthassa a bajnoki álmokat. A két csapat között mindössze egyetlen pont a távolság, ám az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a végül a milánóiak győzelmét hozó Olasz…..
Az olasz és az argentin sajtó értesülései szerint nem csupán Európában figyeltek fel a szezonban nagyszerű formát mutató Matías Soulé teljesítményére, s a szaúdi bajnokságban szereplő Al-Ittihad 30 millió eurós ajánlatot tett a tehetséges játékos megszerzése érdekében. A 20 esztendős támadó…..
A Juventus továbbra is magabiztosan gyűjti a győzelmeket és a pontokat, s a Sassuolo elleni 3:0-ás diadalt követően a zebramezesek a Lecce otthonába látogatva próbálják meg folytatni a szép sorozatot. Federico Gatti és Weston McKennie a Sassuolo elleni mérkőzéssel letöltötték sárga lapos…..
Massimiliano Allegri a Lecce elleni vasárnapi meccs előtt a győzelem fontosságáról beszélt, s egyben elmondta, két játékosra továbbra sem számíthat, Adrien Rabiot izomsérülés, míg Federico Chiesa az ismét begyulladt térde miatt nem segítheti csapatát. „A csapat jó állapotban van, tegnap volt egy jó…..
A Juventus egyelőre tartja a lépést az éllovas Interrel, s amennyiben továbbra is így akar tenni, hazai pályán kell begyűjtenie mind a három pontot a Torinóba látogató Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésen. A zebramezeseknek van okuk arra, hogy kiemelt figyelemmel, valamint a visszavágás vágyával…..
Fabio Capello a La Gazzetta dello Sport munkatársának nyilatkozott a hétvégi forduló előtt, s igazat adott Massimiliano Allegrinek, bár azt is elmondta, hogy előnyt jelenthet a Juventus számára a péntek esti időzítés. „Ez már a harmadik alkalom, hogy a Juventus péntek este játszik. Az előző…..
RunnerLaca 2023.12.15 16:11:34
A hétfő különleges nap volt a Juventus igazgatója, Giovanni Manna számára, a torinóiak első csapatának vezetője ugyanis elnyerte a 2023-as USSI-díjat az év menedzsere kategóriában munkájáért és elkötelezettségéért, amelyet a Juventus Next Gen-csapatával kapcsolatos projekt fejlesztése terén…..
A Juventus fiatal reménysége, Kenan Yıldız kapcsán szinte folyamatosan jelennek meg pletykák egy esetleges távozásról, főleg miután a támadó gólt szerzett az első válogatottbeli meccsén a németek ellen, ám a Fanatik újságírója, Çağrı Davran szerint kár lenne bármit elhamarkodni. A török újságíró a…..
A Hellas Verona elleni győzelemmel a Juventus előrelépett a bajnoki tabella második helyére, s amennyiben meg kívánja őrizni pozícióját, egy lényegesen nehezebb ellenfél ellen kell begyűjtenie a három pontot, mivel a zebramezesek vasárnap este a Fiorentina otthonába látogatnak. Az eddig lejátszott…..
A Juventus a Lazio elleni 3:1-es győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s a megszerzett három ponttal a tabella második helyéről várja a folytatást. Az olasz bajnokság ötödik fordulójában a zebramezesek a Sassuolo otthonába látogatnak szombat kora este. Massimiliano Allegri keretéből…..
Tegnap este a Juventus hivatalos oldalán bejelentette, hogy Luca Pellegrini pályafutását kölcsönben folytatja a Lazio keretében, és a kétéves kölcsönt követően a fővárosi klub kötelezően kivásárolja a futballistát, adott feltételek teljesülése esetén. „A Juventus Football Club S.p.A. bejelenti,…..
Cristiano Giuntoli kinevezése a mai nappal vált hivatalossá a Juventusnál, azonban a szakember már napokkal ezelőtt megérkezett Torinóba, s hozzáfogott a munkához a klub központjában. A Juventus villáminterjú során faggatta az első benyomásokról és érzésekről. Milyen volt ez az első néhány nap a…..
RunnerLaca 2023.07.07 18:00:01
A péntek legnagyobb híre talán Cristiano Giuntoli és a Napoli szerződésbontása volt, amit aztán Romeo Agresti és egyéb megbízható újságírók beszámolója után a Napoli is megerősített, igaz, elég visszafogottan. Alfredo Pedullà azóta számos pletykáról beszámolt, amelyek így vagy úgy, de mind Cristiano…..
Romeo Agresti tegnap több értesülését is megosztotta a nagyérdeművel, megerősítette, hogy a Juventus veszélyes helyzetben van Federico Chiesa 2025 nyarán lejáró szerződése miatt. Ezért a játékos helyzete folyamatos figyelmet igényel, jelenleg viszont látszólag a klub kontroll alatt tartja a…..
RunnerLaca 2023.06.30 12:53:55
@venember83: jaj de jó, végre egy jó hír!
A La Gazzetta dello Sport munkatársa, Fabiana Della Valle értesülései szerint lassan véget ér a várakozás, és csütörtökön Cristiano Giuntoli végre csatlakozik a Juventushoz egy ötéves szerződés aláírásával. Nicolò Schira arról értesült, hogy a West Ham 15 millió eurót kínált Denis Zakaria…..
RunnerLaca 2023.06.29 16:54:27
@venember83: köszönjük szépen a folyamatos munkádat és a kiállást is a mások emberi méltóságának megvedese es a normális kommunikációs stílus előmozdítása érdekében. Én is örülnék, ha elmenne Allegri, de attól, hogy anyazzuk, nem lesz jobb senkinek.
Arkadiusz Milik a következő szezonban is bianconero mezben fog játszani. Az 1994-ben született lengyel csatár hivatalosan is a Juventus futballistája lett, miután az elmúlt szezont kölcsön keretében töltötte Torinóban. Az alábbiakban olvasható a klub hivatalos bejelentése: „A Juventus Football Club…..
RunnerLaca 2023.06.22 09:50:31
Az elmúlt napokban megjelent pletykák igaznak bizonyultak, a Juventustól végleg távozott Dejan Kuluševski, akit a Tottenham Hotspur végül 30 millió euróért kivásárolt. „A Juventus Football Club S.p.A bejelenti, hogy a Tottenham Hotspur F.C. élt a végleges kivásárlást illető opciós jogával Dejan…..