Regisztráció Blogot indítok
Adatok
endretango

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
+-100 Miért lettem ekkora? 2017.10.03 00:00:04
endretango 2018.03.06 01:29:46
Új módszert ajánlok. Kicsit rizikós, de egyszerűen változni kell a korral, az oktatásnak is. Nincs mese. Az új kor hallgatói materialisták, azonnali tudásra vágynak, és mindenféle hitelességre éhesek. Google-n 5 perc alatt utánanéznek az oktatónak, értékelik és majd e szerint…..
 ..
endretango 2016.01.10 13:32:34
Pásztor Enikő bérelte ki egymilliomodik alkalommal a MOL Bubi egyik kerékpárját. A szerencsés felhasználót Dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes a főváros, Dr. Dabóczi Kálmán vezérigazgató a BKK, Szollár Domokos a MOL Magyarország képviseletében, sajtótájékoztató…..
Lement a Sztárban sztár első döntője, mert két részre kapták szét a mindent eldöntő pillanatokat, joggal, hadd legyen még egy olyan estéje a TV2-nek, amit megnyer, meg az is faktor persze, hogy így legalább még egyszer sírva röhöghetünk a nőnek öltöztetett Gáspár Lacin. Ezt…..
  „A humor iránti fogékonyságomat apukámtól örököltem.”   – interjú Kiss Ádámmal –  Kamaszlányok vágyainak tárgya. A Dumaszínház egyik legfiatalabb tagja, aki már akkoriban stand-upolt, amikor még nem is sejtette, hogy ez a műfaj létezik.…..
endretango 2015.09.05 14:24:49
 Helló Mindenki!   Nagy poént kell megosztanom veletek!!! Tangóztam egy… áhh de kezdjük inkább az elején!:)   Hétfőn igazából semmi extra nem történt, ezért nem is éreztem fontosnak, külön irományt szentelni neki. Neteztem, volt egy órám, délután 4-kor…..
Berki Károly és fia "Gitárral a világ körül" A LADÓ CAFÉ-ban   Klasszikus Gitár Koncert -Magyar népdalfeldolgozások -Klasszikus spanyol gitár -Jazz standardok     Berki úrról videók itt:…..