Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hicks (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Viasat3 reklámmentes filmeket ígér nyárra, sőt a múlt héten nem mulasztott el egyetlen alkalmat sem, hogy elmondja: a Közellenség című filmet megszakítás nélkül adják le vasárnap este, Will Smith menekülését nem akadályozza majd a Sensodyne vagy a Danone.Ennek ellenére Will…..
hicks (törölt) 2010.07.26 13:38:23
Irak sejtelmessége 2003. március 20-a óta nagyban átalakult.  Vegyük csak Bagdad példáját. Az 1001 éjszaka Bagdadja, az Abbászida birodalom központja manapság inkább csak az IED-k és VBIED-k kapcsán tűnik fel napjainkban (és ezt is egyre ritkábban). Ugyanakkor két…..
KatPol Blog Persian Inferno 2010.05.20 12:00:00
Ma megint konzerv recenzió a menü - a Svéd Védelmi Kutatóintézet számára még 2010. márciusában írt az amerikai légierő nyá. ezredese, Sam Gardiner egy tanulmányt a halhatatlan slágertémáról, az Irán elleni izraeli légicsapásról és lehetséges következményeiről. Az ezredes…..
hicks (törölt) 2010.05.23 23:35:45
@Valaki2: az izraeliek már szorultak két tűz közé ugye?És mi lett a vége ugye?
hicks (törölt) 2010.05.23 23:38:53
@balu_a_medve: mivel a légierő meg az anyahajók mindent leradiroznak vajon milyen rakétákról beszélsz ember?talán rpg ről?Biztos hatékony lenne.
hicks (törölt) 2010.05.23 23:46:55
@balu_a_medve: már nem az 50 es éveket írjuk ugye?Kina nem segítene nyiltan egy őskommunista országnak ahhoz túl fontosak neki a kapcsolatai az usa-val. Meg ugye ha az amik nem közelítik meg a jalu folyót túlságosan akkor nincs beavatkozás , tehát észak korea nem is létezne.
by CN & SchA Contrary to what amateur fascists think, the really successful military elites encourage discussion, train mid-rank officers to react independently, and discourage yelling, steroid use and macho bullshit in general. Gary Brecher / War Nerd Már megint itt egy agyondícsért film,…..
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
Biciklivel a közlekedési szabályok betartása gyakran indokolatlanul hátráltatja a haladást, néhol veszélyes is. A biciklisek száma gyorsan növekszik, viszont az infrastruktúra fejlődésének tempója ettől messze elmarad, így rengeteg öntörvényű kerékpárost látni az utakon.…..
Amikor a nyolcvanas évek kissé butuska, nem kicsit Csillagok háborúja-beütésben szenvedő Battlestar Galactica című sorozatát 2003-ban leporolták, még senki nem gondolta volna, hogy a backdoor pilotnak szánt minisorozatból egy olyan üzleti vállalkozás lesz, ami 2009-ben nem csupán…..