Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NilsMF

56 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kényes kérdést próbálunk most feszegetni, az tény. De a legtöbb metalarc, főleg ha harminc alatt van, hallgat más stílusú előadókat is, nem csak a gitártól feszülő alapműveket. Legalábbis egy részük. Az, hogy ez most jó, vagy nem, ne menjünk bele, de már több zenekar is beolvaszt mindenféle elemeket…..
NilsMF 2018.06.25 12:42:22
@Void Bunkoid: dobossal és gitárossal turnézik a Prodigy, Liam pedig élőben játssza el a szintitémákat, a két MC meg csinálja a show-t. A közönség ugyanúgy, ha nem jobban megmozdul, mint a legtöbb metal buliban. Ha ez neked szalagról megy...

Én a listához tenném még a Pendulum-ot és a The Qemists-t is, továbbá a Chase & Status is nagyot üt élőben, legalábbis az első két lemezük idején még így volt.
Az állampárt a bizonyság arra: az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég. Most épp - még mindig - Botkára szálltak rá, követelve a vagyonosodása feltárását. Helyes, szívesen olvasnánk arról is, miként a narancslovagokéról...
NilsMF 2017.07.11 15:30:36
@Legeslegalja: "devizaadósságok kivezetve" hadd tippeljek, neked nem volt devizahiteled, ugye? Mert az ún. adósmentés kb. úgy zajlott, hogy jött az Uraság, és megmondta, hogy "Mennyit is adtam neked kölcsön? 1000-et? Mennyit is fizettél már vissza? 800-at? Okés, akkor innentől tartozol még 1500-al!" Kib@szott rohadék uzsorás húzás volt az, semmi több. Adósmentés, meg a f@szom... Ha benne lettél volna, hát nem kérnéd, KÖVETELNÉD, hogy minimum nyilvánosan kérjenek bocsánatot, de térden állva, és énekelve mellé, hogy "Büdös kicsi disznó vagyok, ezzel túrom a sz@rt". Retkes tetves banda. Meg ne próbáld mosdatni őket. Ha egy kicsit is érdekelte volna az MNB-t vagy a kormányt az adósok megmentése, akkor a keletkezett 150 mrd HUF körüli árfolyamnyereségből nem kastélyt vesznek meg alapítványokat alapítanak, hanem dotálják belőle az érintettek veszteségeit, vagy legalább a bérlakás-programot támogatják belőle. Ugyanolyan szarkupac az egész, mint az MSZP-s vén gyökerek, semmivel sem különbek. A munkanélküliségi ráta és a munkaerőhiány kapcsán meg akkora homályban vagy, hogy az valami elképesztő: számold ki a munkanélküliségi rátát közmunka nélkül, számold bele a lemorzsolódott tíz- vagy százezreket, kiváncsi vagyok, még mindig tetszik-e a százalék! A munkaerőhiány kapcsán pedig legalább egy pillanatra gondolkozz el rajta, kik és miért hagyják el az országot.

Meg ne próbáld ezt a retkes bandát még egyszer bármilyen formában mentegetni.
NilsMF 2017.07.11 15:54:37
@Legeslegalja: álljunk meg pár szóra. 1. Gyurcsány megnyálazhatja, kurvára nem parancsolt nekem semmit se. 2. kivezették, de HOGYAN, bazmeg?! zárójelben szeretném megjegyezni, hogy a Forint árfolyamára VASTAGON hatással volt bizonyos Kósa és bizonyos Szíjjártó államcsődöt-vizionálása, illetve bizonyos Matolcsy gazdasági analfabetizmusa. Magasról lesz@rom, hogy a szocik mit műveltek és hogyan, vagy hogy ki milyen színű: nekem devizahitelem volt, és konkrétan kiraboltak az úgynevezett megmentés jogcímén. Szerinted mennyire érdekel, ki alkotta a devizahiteleket?! Hasraütésre bemondtak egy árfolyamot, és benyelettek velem egy 2x nagyobb bukót, mint amit anno kölcsön kaptam.

Ha te ezeket a retkes köcsögöket véded, akkor rohadjál meg velük együtt valami igazán kellemetlen helyen, te szervilis f@sz.
NilsMF 2017.07.11 16:11:12
@Legeslegalja: akkor még egyszer... Lassan írom, hogy te is felfogd: VÉDI A SZOCIKAT A FRANC! Ha nem vennéd észre, én nem valakik MELLETT szólalok fel, hanem valakik ELLEN: és ezek a valakik a jelenlegi regnáló párt és tartozékai. Ismét mondom: magasról sz@rok rá, hogy a környező országokban mit irigyelnek, arra is magasról sz@rok, hogy kinek köszönhető az árfolyam elszállása. Van itt egy tény, amit nem tudsz félremagyarázni. Ez pedig az, hogy a kib.szott Fidesz, és az a retkes Mató meg Patai voltak, akik adósmentés jogcímén egy felháborító, kötelező forintosítási árfolyammal kisemmiztek. Ennyi. Melyik részét nem érted? Fogd már fel, hogy hiába adod a számba, hogy védem a szocikat, semmi ilyesmiről nincs szó. Nem, nem. Én itt kérem szépen, egész egyszerűen TÁMADOM a te kis narancs f@szarc kedvenceidet. Pont.

Amúgy igazán jó szolga vagy, hogy az őket célzó sértés neked fáj. Szerintem jár majd érte a buksisimi, ha megmutatod a gazdáidnak.
Hány évig használható egy mai mobiltelefon? Mennyi ideig bírja egy mai autó? Egy mosógép? Egy TV? Könnyű észrevenni: Ma már nagyon kevés az olyan "tartós fogyasztási cikk" ami valóban tartós lenne. A miérteket pedig könnyű összekötni pár társadalmi változással. Legalábbis…..
Nem könnyű higgadtnak maradni, amikor az üres adathordozók – CD-lemezek, pendrive-ok, memóriakártyák – után szedett jogdíjak egy részének az eddigiektől eltérő felosztását javasló törvénymódosítás úgy köszön vissza a magyar sajtóban, hogy a kormány le akarja nyúlni a…..
Noha a tökéletes, mint olyan, tudvalevőleg nem létezik, de az elmúlt hétvégém igencsak közel állt hozzá :) Tündéri I.H.T-ammal kivonultunk a Pusztába (gy.k. ez a régi mátyásföldi katonai reptér önkényes elnevezése részemről) és kirándultunk meg lazultunk egy hatalmasat :)…..
Jótanácsok a'la The Devil Wears Prada :) Step 1. Find your post! Step 2. Find your shelter! (in hopes of outliving the undead) Step 3. Build your walls! Step 4. Maintain protection! (with ambitions of beating the odds) ...és persze a legfontosabb, ezt külön ki sem kell emelni: DESTROY…..
Azta, eklektikus egy hétvége volt ez a mostani. Alapvetően parádés, bár némi hamu beleesett azért. Csütörtökön Stawy megkérdezte, mit csinálok meló után, mondtam, hogy különösebben semmit, szóval leültünk fél6 körül meginni egy sört. Természetesen az lett a vége, hogy a…..
Mégsem sikerült lerotty nélkül abszolválni a 'Hegyet, legyengült immunrendszerem nem bírta a strapát. Azért azt hadd tegyem hozzá, hogy jóval enyhébb lefolyású a mostani kehességem, mintha újfent sátoroztam volna, és valahol várható is volt, hogy előbb-utóbb kijön rajtam, bár…..
Azt hiszem, ez a 13. Hegyalja fesztivál jó eséllyel pályázik az "Életem legjobb fesztiválja" címre. Ilyen nehéz helyzetben talán még sosem voltam, amikor a képzeletbeli érmeket próbáltam kiosztani. 4 olyan produkciót láttam, ami gyakorlatilag aranyérmes lenne bármilyen más…..
NilsMF 2012.07.26 09:34:54
@PolarbeaR: Ne aggódj, ez a 'Hegyes Set your goals inkább afféle jófajta délutáni bemelegítős buli volt, a pontjó fajtából, a Düreres bulijuk szerintem nagyobb lehetett (ott viszont én nem voltam sajnos)
Újabb remek hétvége volt ez a mostani. Gyakorlatilag a felét végigaludtam, a másik felét pedig Balatonon, szűk családi körben töltöttem, még az sem zavart különösebben, hogy zsírozásban a konstans vesztes csapatban voltam a játék 3/4-ében :D Na és előtte a csütörtök este,…..
Annak, akit érdekel Hősnő 2012.07.11 09:41:00
A jelenem tiszta időutazás, ezúttal a szó legjobb értelmében. Mintha legalább 4 évet fiatalodtam volna: ide megyek, oda megyek, sörözgetek, beszélgetek, jó emberekkel körülvéve, ami biztosítja számomra a feltöltődést, no nem fizikai, hanem lelki értelemben :) Fizikailag sincs…..
Nem is tudom, hogyan nem vettem észre ezt eddig. Ugyanis most realizálódott a szememben, hogy nekem annyian, de annyian szurkolnak, hogy (kis túlzással) ha valamelyik zenekarom koncertjén lennének ennyien, hát elégedetten csettintenék :) Mostanság azt érzem, hogy a dolgaim rákerültek…..
Na, arra az antidemokratikus, mindamellett kevéssé racionális döntésre jutottam, így a rezsicsekk befizetése után, látva, hogy annyi zsé maradt a "zsebemben", amiből jó esetben egész hónapban tudom majd etetni a macskámat, hogy innentől sz@rok az egészre, úgy, ahogy van, olyan…..
Harmadika van. Az egy hónapra rendelkezésre álló források megközelítőleg 80%-a pedig kiutalásra került a mai dátummal, ilyen-olyan számlák, hitelek, biztosítások, stb. jogcímén, tovább gyorsítva ezzel egy számomra roppantul nemkívánatos folyamatot. Ez a folyamat nem más, mint…..
Lassan vagy másfél hete, hogy nem aludtam ki magam. Minden egyes ébredés rohadt nehéz, pont az alfa hullámom közepébe csörög bele az ébresztőóra. Ennek következtében kib-szott nyűgös vagyok, de tényleg nagyon-nagyon. Ott tartok, hogy lassan MINDEN idegesít, nem kicsit, hanem…..
Na, egy hét elteltével már nagyjából semmi sem látszódik az arcomon, most már könnyebb szívvel tagadhatom le az égő múlthét péntek hajnalt :) Megtépázott énképem tehát mondhatni, helyrejött, az anatómiai axiómák megváltoztathatatlansága mellett természetesen (szebb tehát…..
Alakul, alakul. Jelenleg csillogó sárgába kezd váltani, a "szokásos" piros kontúrral a szemhéjon :)   Szép látvány leszek a lagzis fotókon...és nem mellesleg, ez a legtutibb csajmágnes! Ugye? :D..
Annak, akit érdekel Üss, tökös! 2012.06.15 10:31:00
Comet... Minden jel arra mutat, hogy kaptam egy sallert. Na igen, a korlátlan ingyen szesz hamar lebontja a lélek köré civilizált világunk által felhúzott etikai, morális és illemtani falakat, és azt hiszem, ami maradt, ami abban a stádiumban meglátszódott, az minden okot megadott…..
  A buszmegálló mocskos és hideg, Álmosan vársz ott, nem tudod, minek. Naplódba mindig ugyanazt írhatod, Elviselt sorsod okát nem firtatod. Elszívsz egy cigit, mert mások is szívják, Bírod a hideget, mások is bírják. Tűröd a szagot és tűröd a sarat, Rút lelki hegeken…..
Each day I have another choice too To try and make things right I awake from the nightmare Another day closer to the grave With a personal affair And my fright is in moderation It just might be the death of me I am aware I'm not worried about tomorrow Don't give a fuck about yesterday To get…..
Lépésről lépésre kezdek kiegyensúlyozottabb lenni.Ezt leginkább úgy kell érteni, hogy kisebbek a kilengések, kevésbé viharosak a hullámzások - mert azt hozzá kell tegyem, hogy a kiégett biztosítékok helyei, és a félig-meddig megtisztított merevlemezek igencsak üresek jelenleg.…..
Ez valahol vicces, valahol meg tanulságos. Úgy látszik, hogy mint anno 10 éve, úgy mostanság is nehezen dolgozom fel a veszteségeket.íme!(cím nélkül)"…mikor a gondolatok ördögi körben mennek agyamban egyre körbe mikor az ágyon fekszem mozdulatlan s egyre csak az csak az…..
Nohát.Ha nem is jutottam közelebb a megoldáshoz, de egy olyan útra leltem a belsőmben, amin érdemes elindulni, még akkor is, ha nem feltétlenül visz azonnal a célszalaghoz (ami a lelki béke és kiegyensúlyozottság lenne így első blikkre)Ezt az utat nem igazán tudom egyszerűen…..
Annak, akit érdekel Érinthetetlen 2012.05.07 13:21:00
Nos, ígérem, ez lesz az utolsó... De hát Cavanagh bácsi olyan jól összefoglalta, ami most kavarog bennem, hogy ezt még muszáj ide kitennem... Aztán jöhet a DESTROY ERASE IMPROVE.Most viszont tehát: "And I feel like I knew you before And I guess that you can hear me…..
Drága Hölgyek,Ismételten örülök, hogy segíthettem :) Bár lehet, hogy csak én értelmezem félre, avagy értékelem túl az ok-okozati összefüggéseket, de nekem akkor is úgy tűnik, hogy a legenda él, és továbbra is jó érzéssel tölt el, ha másoknak jó.Ámde! Most már azért nem…..