Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy polgár

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KÉRLEK SZÉPEN, HOGY NYOMTASD KI VAGY OLVASD FEL NYUGDÍJAS SZÜLEIDNEK!     Szerintem meg van bolondulva a politikai „elit” mert nem jött be a privatizáció utáni gazdasági felemelkedés és az általános jólét, így nem tud mit…..
Egy polgár 2009.04.25 15:50:40
A Népszabadság fórumon az alábbi választ kaptam egy kommentre.
(Röviden magamról, 1957-ben „ellenforradalmi bűncselekményekért” életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek. Közkegyelemmel szabadultam 1963-ban.)

szegfuszeg | 2009. április 23. | 19:33:49
tip56

ha hallgattal volna, bolcs maradhattal volna, igy viszont alatamasztod azt a kepet, amit eddigi hozzaszolasaidbol csak sejtettunk eleddig....akkoriban is egy szocializalatlan, neveletlen egyen voltal, es ezen mecs se tud segiteni....mostanra ez az alacsony emberminoseged raadasul tetezodott az oregkori szenilitasoddal...csak tudnam az ilyenek miertnem a szocialis otthonokban kartyazgatnak

Ezzel kapcsolatban egy jó ötletem támadt. Ez minden bizonnyal Bajnai Gordonnak is tetszeni fog.
Minden 70 évét betöltő állampolgárt, a korhatárt betöltése napján a háziorvos injekcióval altassa el. Örökre. Minek az ilyen vénembereknek élni? Persze ne a háziorvos menjen házhoz (mert ez túl költséges lenne), hanem a páciens a rendelőbe várja ki a sorát. Hogy aztán, ha útközben éri őt a nagyszerű halál, az legyen a Közterület Fenntartó Zrt gondja. Ez egész jó, több 10 milliárd forint nyugdíj megtakarítást eredményezne.
De ez a humánus megoldás csak az átlagos állampolgárt illetné meg. Magamfajta „imperialista ellenforradalmárokat” célszerűbb lenne egész egyszerűen agyonverni. (Vagyunk még néhány százan.) Persze ingyen, szocialista brigádfelajánlásként. Erre biztos lenne önkéntes felajánlkozó a gyurcsányimádók népes táborában.
Ja és ezek közé az „imperialista ellenforradalmárok” oda lehet tenni még az zorbánt és társait.