Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pdroid (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevesebb a beállítási lehetőség a magyar nyelvű levelezőben, sőt még ki is szűrik a szexfotókat a képkeresésből, panaszolta Diszkriminálja a Google a magyarokat? című posztunk. A Valamiért Mégis Töretlenül Népszerű Óriás nagy örömünkre postafordultával reagált a…..
b. sörözéssel akarta elütni az időt, mire a pultos lány meggyanúsította a csaját - b. csaját, nem a sajátját -, hogy ellopta a hamutálat. Dráma! Tanulsága: dartsozni sopó dolog.Sziasztok! Ez történt velünk! A múlt héten a barátnőmmel egy közös cimboránkkal beszéltünk meg…..
Hétindító hülyeszöveggyűjteményünk első darabján Béla bukott ki, amiért a felsőközépkategóriás bútordílerek katalógusukban szidalmazzák a pórnépet, azaz a szerintük nem potenciális vásárlóikat: Tegnap a kezembe nyomtak egy bútorprospektust, amit ma átlapozgattam.…..
Igazából a remek url – csajozasitanacsok.hu – vett rá minket, hogy megnézzük az oldalt, ahol mókás címû írásos segédanyagokat vásárolhatnak azok, akik saját kezdeményezésbõl képtelenek rávenni a dugásra egy patacipõs csajt. A „Hogyan kell felizgatni a nõket…..
Pdroid (törölt) 2007.07.07 16:52:36
Új, japán rajzfilmeket sugárzó csatornát indít Magyarországon július 2-án az AXN-t is működtető Sony Pictures Television International. Az Animax kizárólag japán anime sorozatokat és filmeket fog sugározni naponta este 8 órától hajnali 2-ig, pont úgy, mint a már évek óta…..