Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betörési kísérlet

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezernyi otthoni és szállodai ki- és bepakolás után különböző kontinenseken sikerült megtalálnom a leghasznosabb tárgyat, amit magammal vihetek egy túrára:..
Európa több országában a transzneműeknek a nemváltás esetén sterilizáltatniuk kell magukat. Ebből a szempontból Magyarországon egyébként nem ismerik el a nemváltoztatást, erre nincs lehetőség. Jellemzően egyébként a kelet-európai országokban kötik sterilizáláshoz a…..
Felháborodott videót töltött fel az Anna & the Barbies énekesnője, Pásztor Anna a facebookra, mert a nagymamáját nem engedték felszállni a Wizz Milanóba induló járatára. A történet annyi, hogy a nagymama Annáék után repült volna egy későbbi géppel egyedül, s a bádoghodályban a Budport…..
betörési kísérlet 2016.04.06 15:13:27
@vivike22:

Tévedtetek, el kellene olvasni alaposan a szabályokat.
Az elsőbbségi beszálláskor azt a csomagot viheted, amiért fizettél (ez alapesetben a kis kézi) + egy "személyes csomagot", ami nem lehet nagyobb 40*18*30 centinél.

Tehát szó nincs arról, hogy az elsőbbségihez automatikusan járna a nagy pogyó.

Barátnéd örüljön, hogy az odaúton felengedték, mázlija volt.

A fapados utazás egy klassz lehetőség, de olcsó csak azoknak lesz, akik kellően rugalmasak a saját igényeiket tekintve (indulási idő, ülőhely, stb.), és végtelenül szabálykövetőek.

A repülés költségei nagyjából azonosak minden társaságnál, ennek a modellnek a lényege, hogy az extra szolgáltatásokkal, és a büntikkel szedik össze azt a pénzt, ami az UFB utasok olcsó repüléseit kompenzálja.
Akinek megadatott már, hogy repülőgéppel utazzon, egészen biztosan van a csomagjaival kapcsolatos negatív élménye: elveszett, elkésett, megsérült, stb. Kis odafigyeléssel a sérülések, eltűnések megelőzhetők.  A koffer kiválasztása Ha Európán belül utazunk és csak…..
Subba Subba tetkó: Torokvagina 2013.07.24 09:06:43
Ellövöm én is: teljesen új értelmet nyernek a "mélytorok" és a "torkonbaszlak" fogalmak. Merész, nem mondom. ..
Kenőpénzt kellett volna fizetnie a jogosítványáért egy tanulóvezetőnek, de ő a vizsga előtt inkább szólt a TI-nak, és mi a rendőrséggel közösen elintéztük, hogy elfogják a korrupt oktatót. De a tanulóvezetőnek így is többe kerülhet majd a jogosítvány.     Február…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A bőségkosár bűvkörében Szembe megyünk a főáramlattal. Nem azon borzadunk el, hogy átlagos jövedelem mellett nem vehető igénybe a családi adókedvezmény teljes összege, hanem azon, hogy ez az igény. Lássuk először a tényeket: a tavalyi évben összesen 180 milliárd forintnyi…..
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
betörési kísérlet 2012.01.08 08:54:52
@Csöncsön: Félreértesz, nem az a baj, hogy beszél róla. Az a baj, hogy teli van a számítása csúsztatással, illetve olyan kiindulási alapot feltételez, ami nem reális egy valóban minimálbérből élő családnál. Így viszont képmutatás
betörési kísérlet 2012.01.08 10:07:52
@bogancs:

"A távolsági bérletet 86%-ban a munkaadó téríti."

Aha, ahogy azt Te elképzelted! Választhat a helyben lakó és a vidéki között. Ha a vidéki jobb választásnak tűnik, akkor megkérdezi, hogy hajlandó-e bejárni saját költségén vagy sem.
Ha lehet választani a segély, vagy a minimálbér és a saját pénzből vett buszbérlet között, akkor a legtöbben az utóbbit választják.
És mivel sok a kiszolgáltatott helyzetben lévő munkavállaló, így is lesz...

De ne legyen szükség távolsági bérletre! Legyen csak választási lehetőség a napi 2*5 km (két gyerekkel + a bevásárolt holmival) gyalog vagy busszal. Kíváncsi vagyok melyiket választanád szívesebben januárban.
Nu, van négy új menyasszonyunk, egy 28 éves debreceni orvosnő, dr. Horváth Csilla, aki zsidó esküvőt rittyent 170 vendégének 2,8 millióból, Horváth Tina, akiről annyit kell tudni, hogy Bangó Margit unokája, így cigány lagzit tol, és 80 főre 1,6 millióval számol, Keresztes…..
Munka törvénykönyve: "142/A. § (1) Az egyenlő, illetve egyenlő értékűként elismert munka díjazásának meghatározása során az egyenlő bánásmód követelményét meg kell tartani. (2) A munka egyenlő értékének megállapításánál különösen az elvégzett munka…..
betörési kísérlet 2011.09.28 13:49:44
@Büdös:
A rezsi ugyanannyi, a házat felépítjük itt is, a telekárak elszálltak a csillagos égbe, nincs annyi nagy és olcsó üzlet, és 30 km-re járok dolgozni, nem 10-re.
Aki azt hiszi, hogy vidéki városban olcsóbb az élet, annak javaslom, hogy tegyen egy próbát!
A "vidék" akkor olcsóbb, ha alacsonyabbra teszed az igényszinted.
betörési kísérlet 2011.09.28 13:56:12
@Muad\\\'Dib:

Igen, az alsó határa. Csak vidéken a színvonal is alacsonyabb... Nem ugyanazt adják 30 illetve 50 ezerért.

Hasonlítsd össze egy-egy 65 m2-es, normális környéken lévő, parkolási lehetőséget is nyújtó bérlemény árát Pesten és vidéken, nagyjából ugyanazt fogod kapni.
betörési kísérlet 2011.09.28 14:01:01
@KergeK@csa:

A lakások árához nem tudok hozzászólni. Nem az a baj, hogy Pesten drága, hanem az a siralmas, hogy vidéken annyiért sem lehet eladni egy épületet, amennyibe az alapanyag kerül. Esélye sincs a költözésre, a "munkahely után vándorlásra" annak, aki a házát 2-3 millóért tudná eladni, hogy az ország prosperáló felén vegyen egy ugyanolyat 12-15 ért.

De egy kg kenyér (a teccsós katalógust hozzánk kis bedobják) 179 Ft annak, aki oda tud eljárni, és 305 nekem a kisboltban.
1 l bezin nekem is ugyanannyiba kerül, és napont megyünk 60-80 km-t a kocsival, mert munka csak messzebb van, és a gyerek (ált.isk) napi 2*15 km-t utazik.
Az MTI adott hírt arról, hogy jövő nyártól újraindulhat a vasúti közlekedés Budapest és Isztambul között. Azon kívül, hogy a két ország lakóinak könnyebb lesz a másik országot megközelíteni, számos külföldit is várnak, akik körében egyre népszerűbben az ilyen…..
Nincs az a jármű, ahol maradéktalanul elfér minden, amit nyaralni vinne a család. A Bburago play set legalább részben megoldhatja a problémát: nem csak az autó fér bele a kompakt csomagba, de egy komplett utcakép is, autómosóval, benzinkúttal, felfestésekkel. Így könnyű…..
betörési kísérlet 2010.12.11 20:41:36
Tavaly nyár közepén sikerül összeszervezni a nagy fogyasztástesztet. Nem volt egyszerű. Öt kisfogyasztású autót kellett kérni az importőröktől, őt munkatársat kivonni a napi munka alól, egy forgató stábot leszervezni aznapra. Sikerült. Bár lehet, hogy sokan csak a nagy…..
betörési kísérlet 2010.12.11 20:31:18
És íme az utolsó Dension csomag. Ha eddig nem sikerült megszerezned a pulcsit, sapit és nanotartót, itt az utolsó esély! A kérdés nem olyan nehéz: Hol tesztelte hatéves szakértőnk a szerkesztőségi harckocsit?  ..
betörési kísérlet 2010.12.11 19:51:51
Tapasztalatom szerint, az egy munkahelyen dolgozókra, valahogy egyszerre jön rá a házasulási illetve gyermeknemzési vágy. Amikor nősültem, abban az évben még három közvetlen munkatársam is házasodott. A gyermekeink születése között sincs nagy különbség. Sőt, Csikóssal is…..
betörési kísérlet 2010.12.11 18:25:08
A 10 éves fennállás alatt rengeteg utólag módosított, nem összeillő alkatrészekből összetákolt, nem feltétlenül megbízható működésű autóval találkozott a szerkesztőség. Emlékezzenek csak a ferrari-motoros Lanciára, amit Pistáék bányásztak ki a tyúkok közül, vagy az…..
betörési kísérlet 2010.12.11 17:54:33
A következő Yamaha faliképért, egérpadért, R1 füzetért és két meglepetés könyvért véresre kell gyötörni a szürkeállományt. Az alábbi betűk sorba rendezésével egy külföldi ember nevét kaphatják: BBO WKISCITA Az alábbiak, hasonló szisztéma szerint a társát rejtik: BOTY…..
betörési kísérlet 2010.12.11 17:31:11
Nem fogjuk megkérdezni, ki találta fel a gyufát, sem azt, kinek a nevéhez fűződik a karburátor megalkotása. A robotizált autógyártás csírájának, a futószalaggal történő összeszerelés atyjára sem kérdezünk rá, mert ez itt most másról szól. Peres Lászlóról. Mit mutatott…..
betörési kísérlet 2010.12.11 16:01:35
A következő kérdés a csikósistáknak szól, és szinte biztos, hogy rengetegen tudják, úgyhogy égjen az a klaviatúra, izzon a küld gomb, mert itt a gyorsaság fog számítani. Tehát mi volt a rendszáma Csikós állólámpásának, amelyet negyvenezerért lakatoltak és esküvői autó is…..
betörési kísérlet 2010.12.11 15:42:58
Ha te is lélegzet visszafojtva követted Csikós Ponton vásárlási saga-ját, akkor könnyen megnyereted ezt a szuper KTM motormodellt. A kérdés mindössze annyi, hogy: Melyik hónap melyik napján rekedt Csikós és a Ponton Puttgardenben? ..
betörési kísérlet 2010.12.11 15:30:49
Az orosz Vitalij Petrov volt a garancia arra, hogy az idei utolsó Forma-1-es futamon ne unatkozzunk. Egyben ő volt az, akinek Fernando Alonso sokat köszönhet, hiszen ha nincs a Ladával (sic!) versenyző orosz pilóta, sosem tudja meg, valójában micsoda terheléses teszteket bír ki…..
Sóznak már ezerrel, áll a latyak mindenütt ahol pedig só nincs, ott van kavics. Nem ezért szeretjük a telet, az tény. Autónk pedig bizonyosan nem. Így minden valószínűség szerint jól fog jönni egy EZ Wash-féle prémium külső-belső mosás. Ha azt hiszik, ez csak valami beetető…..
betörési kísérlet 2010.12.11 09:41:08
...akkor nem hagyod, hogy a büdös, dögevő állat megtartsa magának ezt a csomagot. Pedig a Hiéna jól tudja, hogy ezek a Renault F1-es korszakából való tárgyak micsoda értékké nemesülhetnek néhány éven belül. A pólón a Renault R27-es versenygépe látható, ami ugyan messze nem…..
betörési kísérlet 2010.12.11 09:32:35