Regisztráció Blogot indítok
Adatok
europa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
Közelebb vagyunk ma a fehéroroszokhoz, mint néhány éve a franciákhoz és a britekhez, amikor úgy nyertünk ellenük, hogy néhány kontrával megzavartuk állandó támadásaikat. Ez a válogatott a miénk, és jó, hogy abban a korban élünk, amikor ezt láthatjuk. Amikor alig több mint…..
europa 2009.04.29 16:37:32
@papamaci1:


Hát látom,te igen csak nem érted a dolgokat.
Olvassál utána egy kicsit
Ez a fajta szurkolás, és ez a légkör, amit a magyar drukkerek teremtettek, a legjobb promóció a 2014-es világbajnokság megrendezésére beadott pályázathoz – jelentette ki Kovács Zoltán MJSZ-főtitkár a 0-9-es magyar–kanadai meccs után. Az MTI jóvoltából azon melegében…..
Ilyen drámára nem emlékszem, mondta a pravda.sk-nak a szenzációs magyar–szlovák után Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány szerint a magyar csapat remek munkát végzett, kitűnő kapusa és megbízható védelme van. Lefordítottuk az interjút. – Hogyan értékeli a…..
europa 2009.04.25 19:47:51
@Szekig: Ne hargudj ugy érzem túlzott elvárásod
van a csapattal szemben és nem látod reálisan
mire képes a magyar csapat ebben a helyzetben.
A szlovákok jóval erősebb erőt képviselnek .
Túlzott vérmes reményeket,hogy így meg úgy kellett
volna játszani botor vélemény szerintem. Maradjunk
a realitás talaján, talán pár év múlva éles
helyzetben megverhetjük őket,de odáig még sokat
kell tanulni a magyaroknak. Viszont nagyon jó úton
haladunk.
"Jól játszottunk, de a szlovákok jobbak, és a jégkorongban az is benne van, hogy nagyon a végén dől el egy mérkőzés" – mondta Pat Cortina az MTI-nek a magyar–szlovák után. A szövetségi kapitány szerint nem kell elkeserednünk a 3-4 miatt. "Két dolgot…..