Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemkéne,jó?

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
w A tett első, a szó második 2010.08.11 05:06:00
Az uborkaszezon nevű időszak aktív pihenésre ad alkalmat. Amikor nincsen hírdömping, és Schmitt Pál is csak álmában bornírt egy picit, akkor van idő egyrészt körbenézni a világban, ahol nem uborkaszezon van. Hanem leég fél Oroszország, Ázsiát a víz mossa el, Korea kardcsörtet,…..
Nemkéne,jó? 2010.08.11 21:22:28
Kedves Társadalmiérték-megőrző Hivatal!
Kedves Tóta Úr!

Ön/Önök 53 sorban fejti/fejtik ki azt az egyetlenegy, röpke mondatban összefoglalható, a jelen korra érvényes történelmi folyamatot, mely szerint:

"Orbán Viktor királyságot épít ki, és mindenkinek jól odabasz."

Nahááááááát......
Figyi Árpi -remélem megengeded nekem ezt a közvetlenebb hangnemet-, ezt a Szent János Kórház elfekvőjében lévők még nem tudják! Amúgy meg mindenki más IGEN! (Sőt, ha nagyon magukba néznek, akkor azt is, hogy miért.)
Tehát ehhez, mint látod nem kell 53 sor. Nekem ment egybe is. Meg amúgy sem egy nagy újdonság, látja-érzi mindenki.
A semmivel öblögetsz pénzért.(Illedelmes leszek és nem kérdezek rá mennyiért, de azért finoman itt kihagyom az összeg helyét:..........., hogy hátha.)

És bakker, így hirtelen azt mondtam magamnak, hogy ilyet én is tudok! Nekem ilyen meló kell! Sőt,sőt! A cikk közepére tennék csöcsös képeket, három cuki kutyáspósztert, meg videókat a Cybertron-i robot-polgárháborúból, és akkor már ezerrel jobb a termék! Hm?
De aztán beugrott, hogy: Áááázzzzeee! Ehhez lehet, hogy kell ilyen lélekeladós hadműveletet csinálnom, és pont azoknak kell majd nyalni, akik lőni fognak rám, ha megint kimegyek az utcára kiabálni, hogy "Demokráciát!",meg "Szabadságot Magyarországnak!" , mint ahogy az az elmúlt négy évben lenni szokott.

OFF: Gecire zavar ez a rohadt sok piros aláhúzás, amit ez a valami...Baszki adminok , nincs egy normális korrektorprogramotok?!?!?

Szóval. Ekkor ugrott be a dob-szerdai Szuperötlet: TEAM-ARBEIT! Nem leszek köcsög! Nem túrlak ki a szerk.-ből, "Halló, én ezt olcsóbban-jobban tudom, mint a Tóta!", frászt! Kell a balhé, ugye nem! First brain, then bullets. Összefogás!! Én írom a csúcstutit, Te meg adod a nevedet! Ha kell, itt-ott kigletteled, nem ügy. És hatvan Neked - negyven nekem, mert azért lássuk be a Te lelked forog a részvénypiacon nem az enyém. Rendi vagyok iga'-e? Amúgy is ritkán irogatsz mostanába, csak jól jön egy kis svung....

(Furcsa, de a pici ördög most épp azt mondja, hogy lehet hogy már egy jó ideje így csinálod, de nyugi! Elhessentettem, hogy: mit bánom én, nem olyan rossz alkalmazottnak lenni, csak feketén jöjjön a pénz, mert saram van az apechnél, no.)

No. E-mail címem kinyomozható... Többit meg eldöntöd. S ne feledd:

"Hülyeség nélkül nincs értelem,
kellesz akkorhát te is"

(Részlet Igor Tsotske: Basztam ám a téglagyárba! c. pop-csasztuskájából.)