Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amatőr hokikapus

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
amatőr hokikapus 2010.04.19 21:35:02
@F. Kapus: Megnyugtattál, köszi!!
A gond majd a szlovénoknak lesz, ha rájönnek mire képes a Nemzeti csapatunk és nem mellékesen a világ legjobb szurkolótábora :)
HAJRÁ MAGYARORSZÁG! MEG LESZ AZ A FELJUTÁS ÉRZEM!!
amatőr hokikapus 2010.04.20 19:39:17
@Döngi: Jól olvasom, hogy van 1eladó jegyed az "A" szektorba?Aktuális még?Ha igen írj már egy e-mail az adi.kiss86@gmail.com-os email címre.
üdv
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
amatőr hokikapus 2009.04.28 20:19:37
Ezt mondták rólunk:

Pat Cortina:
"Nagyszerű mérkőzés volt, már-már igazi A csoportos szinten játszottunk, és komoly gólhelyzeteink voltak a sokkal erősebbnek tartott fehéroroszok ellen. Ocskay Gábor és a közönségünk megint erőt adott, sajnos, ez nem volt elég a győzelemhez, mert a rivális jobb csapat. Az eddigi három mérkőzés - amiből kettő nagyon szoros volt - remekül szolgálta a felkészülést a következő három, bennmaradásról döntő találkozóra."

Glen Hanlon,
a fehéroroszok szövetségi kapitánya: "Először is szeretném kifejezni együttérzésemet, hogy Ocskay Gábor már nem lehet a magyar csapattal. Nagyszerű játékost veszített el a sportág. A világnak pedig olyan csapatokra van szüksége, mint ez a magyar válogatott. Jól szervezett, jól felkészített alakulat, amely szinte mindenki dolgát megnehezítheti. Kívánom a magyaroknak, hogy a lendületük tartson ki, a fantasztikus közönségük segítéségével szerepeljenek eredményesen. A mi játékunk most nem volt tökéletes, de a kapusteljesítmény átlendített minket, és elértük a győzelmet."

Mihail Grabovszkij: "Minden elismerésem a magyar csapaté. Évről évre egyre magasabb szinten játszik. Kívánom nekik, hogy harcolják ki a bennmaradást, mert nagyon szimpatikusak, és a közönségük is fantasztikus."

Mi is így érezzük, fantasztikus meccs volt! KÖSZÖNJÜK
A magyar szurkolóknak külön köszönet azért, hogy egész meccsen tesznek arról, hogy minden itthonról szurkoló borzongások és libabőrözések közepette úgy érezhesse mintha Ő is ott lenne a csapattal