Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leilu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig nem személyeskedtem, de most kényszerűségből muszáj lesz, mert a kommentekben velem is sokan személyeskednek, volt aki megfenyegetett tettlegesen és olyanis volt aki például most levélben hencegett nekem, meg gúnyolódott. Ezt a levelet azért másolom be, hogy lássátok milyen…..
Leilu 2010.01.31 10:08:49
Úgy látom itt nagyon sokan, blog íók és a kommentelők is el vannak tájolva pár dolgot illetően. Hát akkor én most felvilágosítok:
1. Mi a stílus? Tudjátok egyáltalán mi az? Neeeeeeeem drágáim, nem a ruháknál kezdődik, nem is a frizurádnál, hanem a VISELKEDÉSNÉL! Elsősorban attól lesz valaki stílusos, ha a krízis helyzeteket nem úgy odlja meg, hogy őjöng mint egy majom, hanem frappánsan kivágja magát. Ha van tartásod, esetleg elegánsan intézed el az adott dolgokat. Nnnnaaaa és ez az, amit nem lehet tanulni, hogy valaki viselkedésben legyen stílusos! Mert ez abban a pillanatban dől el, az életben ezen nem lehet morfondírozni, hanem belőled jön, ez a reakciód! Tehát úgymond valaki vagy stílusos reakciókkal születik, vagy nem.
A ruhák: hát igen...... nagyban tud dobni az összehangon, de seeeeemmmit nem ér a méregdrága luxustermék rajtad, ha nem áll jól. Az az igazán stílusos, AKI EGY ZSÁKOT IS TUD VISELNI! aki bármit felvesz jól áll neki! Nem szeretem, hogy összekeverik a divatot, a jól öltözöttséget, a minőséget a stílussal! nem függ össze! A stílusnak belülről kell jönnie, vagy megvan hozzá valakinek az adottsága, hogy egy ronda, márkátlan ruhában is jól mutasson /nem külső adottságokról beszélek/ vagy sem.
Természetesen törekedni kell az igényes és minőségi ruhadarabokra, ha tellik rá. De szerintem akkor sem kell kétségbeesni ha nem, mert akinek valóban van stílusa úgy is kitűnik a tömegből!
Ajánlanám figyelmetekbe Schiffer Miklós Stílusos nő és Stílusos férfi című köynveit!

2. A nők: ez a levél vágta ki nálam a bizotsítékot. Először is, mert ez valószínüleg egy a sok vidéki paraszt közül, akinek savanyú a szőlő, hogy csak devegora tellik neki ezért azindulatait trágár kifejezésekbe öntötte. Most ez neki szólna: te hülyegyerek, ha azt írod, hogy ribancokat dugsz, magadat minősíted.... ezek szerint nem hajlandó egy normális lány sem szóba állni veled... vagy ennyire igénytelen vagy, hogy beéred egy "ribanccal" is? igaz mondjuk gyakori jelenség ez Mon, hoy beérni minél kevesebbel, beletörődni a nyomorul sorsunkba, elfogadni azt a keveset amit az élet adott és nem küzdeni a jobbért!
Na de a blog író Ericről se feledkezzünk meg..... ilyet leírni, hogy a férfiak vörös bort isznak a fehér és a rosék meg nőknek valók mert nem kell hozzá annyi ízlés?! hát ha az én társaságomban mondanál egy ilyet, kecsesen orrbavágnálak!
DannyDiamond: egy úriember nem henceg..... és áltlaában az sem, akinek tényleg összejött 1-2 "jó numera"

3. BMW: státuszkocsi. csak úgy mint a merci. újgazdagok veszik, hogy ezzel prezentálják mennyi pénzt sikerült bekaszírozni. Azért választják ezt, mert 10évvel ezelőtt még nag szám volt, de mára minden utolsó fémhulladékkereskedő /remélem értitek a célzást/ is ilyenekkel jár. Még hozzá azért, mert úgy vélik, azon látszik hogy mennyibe került, így a süket szomszéd is irigykedhet.

4. Eric: ha azért kell minőségi ruhákat vásárolni, hogy megmutasd, lássák az emberek te mennyire stííílusos vagy akkor az régen rossz. Nem az emberek, nem mások miatt veszek különleges dolgokat, hanem magamért. Ha másoknak akarsz megfelelni, nem vagy szabad, mert ők irányítanak. Ha lefikázzák egy pólódat, nem veszed fel többet?

5. Elég szánalmas, hogy a rengeteg bántó komment és email hatására változtattatok a hangnemeteken. Ez egyébként sem azt jelenti, hogy megváltoztok, hanem az,hogy megijedtek. Csak annyit eredméynez, hogy ezentúl nem meritek nyíltan szidni a prolikat, hanem majd a hátuk mögött röhögitek ki őket.

6. Vidék: én vidéken is és Bp-n is élek. Mindig is utáltam "vidéken" lakni.... soha nem volt semmi, mindig mindenre várni kellett mire meghozták, tele van kommersz dolgokkal. Az emberek szinte teljesen egyformák, mivel mindenki ismer mindenkit és nincs önkontrolljuk, tehát hajalmosak csak úgy beszólni bárkinek az utcán, aki kirí közülük. Nincs egéyniségük, persze hangsúlyozom tisztelet a kivételnek, kivétel mindenhol van, deee én most a többségről beszélek. És nem is feltétlenül csendes, tele van kocsmákkal, aljadék emberekkel, gyakran hallani kármkodást vagy a szomszédházából bömbölő mulatós zenét. pf
szóval msot nehogy fényezzétek már itt a tanyát.... mi lesz a következő? tyúktartásra búzdítjátok az embereket?!

Én értem mi a szándéka a blog írójának ezzel, hogy megmutassa azoknak az embereknek, akik nem ruccannak ki bármikor a világ másik pontjára csak úgy, hogy ilyen is létezik. A probléma az, hogy rendkívül arrogánsan kezdtetek fogalmazni és úgy adtátok elő, mintha elvárnátok, hogy mostantól mindenki dobja félre a számlákat, és áldozza a fizetését pl a golfozásra.
Egyébként meg hány évesek vagytok? Ericről a fogalmazása alapján úgy jött le, hogy 13 /nem degradállak de komolyan/. Nem értem, hogy egy tizen,huszonéves srácnak miért az a legnagyobb problémája, hogy az óceán jobban szárítja a bőrét, mint a tenger? És azt semértem, ha utáljátok ezt az országot, és megtehetnétek, hogy elköltöztök akor miért vagytok még itt? Én slig várom, hogy elérjek arra a színvonalra, mikor már elköltözhetek innen.... titeket mi tart vissza?!?!?!
És azt sem értem, hogy annyi klassz dologra volna lehetőségetek az ismerőseitek, vagy apuci révén.... akkor miért azzal töltitek az időtöket, hogy itt burkoltan parasztozztok mindenkit?!
Michelle Obamán ismét megcsodálhatjuk, hogy hogyan öltözik egy középkorú nő csinosan, elegánsan, változatosan, anélkül, hogy egyszer is egy szokványos kiskosztümbe bújt volna.Az első képen egy krémszínű J. Crew kardigánt visel, a következő képen a fehér kabát egy Thakoon…..