Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yy5

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen a pornóipar is felfigyelt a magyar úszósport jelenleg legjobban eladható termékére, a szexkönyv-írónővé avanzsált Szepesi Nikolettre, aki röptében a legyet is leszopta, már ha hinni lehet a könyvének, amivel nyolcmilliós gázsit tett zsebre eddig. A Blikk infója…..
2013. szeptemberétől kötelező lesz minden olyan gyereknek megkezdenie az első osztályt, aki augusztus 31-ig betöltötte a hatodik életévét. Nem lep meg minket, de határozottan elkeserítőnek tartjuk a beiskolázás körül kialakult állapotokat és az oktatási államtitkárság…..
yy5 2013.04.12 15:53:33
@ésmi nem foglalt: a dolog ott sántít, hogy nem igaz amit a cikk állít. Nem kötelező ugyanis iskolába menni azoknak akik betöltik aug 31-ig. a 6. életévet.

A VALÓSÁG az az, hogy az óvoda dönti el. Ahol egyébként képzett pedagógusok dolgoznak.. ellenben a szülővel, akik között szép számmal akad olyan aki az érett gyerekét hagyná az oviban egyéb okok miatt. A szakirodalom szerint ez sem jó.

Nem én találtam ki, a LÁNYOM ovis csoportjából legalább 3 gyereket tudok akiknek koruk szerint menniük kellene, de az ovi nem javasolta.

Pedagógusok, akik nap mint nap látják és sokkal jobban értenek hozzá, hogy az a gyerek alkalmas-e iskolára.

Ez a valóság! Ami pont azt jelenti, hogy szakképzett pedagógusok dolgoznak azon, hogy ezek a különbségek minél kisebbek legyenek.