Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benooo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat gondolkozom azon, hogy miért nem borult még rá az asztal a kormányra, miután az elmúlt években minden hétre jutott számunkra egy olyan "mutyi", ami önmagában gusztustalan. Mégsem halmozódott és gyülemlett fel szinte semmi, hanem érzéketlenné, vállvonogatóvá tette az embereket. Nagyjából…..
Rengeteg mítosz terjed a neten, hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani hétköznapi helyzeteket, hogyan spórolhatunk a legtöbbet. Például tanácsot adnak a haverok, mit csinálj azért, hogy ne robbanjon a képedbe a dobozos üdítő, amit egy perccel azelőtt leejtettél. Vagy azzal…..
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..
Felháborító, hogy Magyarországon az orvosok nagy része egy felelőtlen pöffeszkedő IQ- nulla, aki emberek ezreit teszi tönkre a téves diagnózisaival! Kedves Praxis blog!   Édesanyám hamarabb halt meg, mint kellett volna, mert Dipankrint szedetett vele a helyi kardiológus. Ő ügyelt…..
benooo 2014.12.28 10:33:47
@Mészáros Laci: ez annyira igaz, hogy háromszor el kellett olvasnom, hogy a cikk után lenyugodjak. Köszönöm.
8ker "Mariskák" 2014.09.12 11:04:18
Fura zöldítés történt a kerületben - lehet, hogy a vezetés felismerte, hogy a "bio-fű" vagy "herbál" mesterséges anyagokat tartalmazó narkó veszélyesebb, mint a teljesen természetesen növő kender..? :) Beindult a választási kampány Józsefvárosban. Nekem nem volt korai…..
Úgy tűnik, ma is kajás vonalon maradunk az 50 konyhából kitiltandó ember után. Az index anno már megrémített minket a hazai kórházi kaják minőségével, de a Kórházi Koszt tumblerén látható magyar kajáktól is könnyen lehet dührohamot kapni. Ehhez képest mi esznek mondjuk…..