Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor 1

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Scott Pilgrim (Michael Cera) első látásra beleszeret Ramona-ba (Mary Elizabeth Winstead), de mielőtt megkaphatná a lányt meg kell küzdenie – szó szerint – annak 7 gonosz exével (Chris Evans többek közt).  Ez már a trailerből is kiderül, és ennél több nem is…..
Régen, amikor Albánia még nem a menő tengerpartjától volt híres, a nagyképűbb magyarok a durván lepukkant dolgok láttán reflexből albániáztak. Aztán volt romániázás is meg balkánozás-ázsiázás, aztán, ahogy máshol egyre szebbek lettek a dolgok, Szlovákia élhető állam…..
Hat rész alatt 4,8 millióról 6 millióra tornázta fel nézettségét az AMC zombis horrorja, ezzel sorban döntve meg mindenféle kábeles nézettségi adatokat (már ami a scripted, azaz előre megírt forgatókönyv alapján készülő sorozatokat illeti). A finálé - az előző öt…..
Hazai bemutató: 2011. január 6.Nem láttam még olyan filmet, amit nézve vakargatni kezdtem a fejem, hogy „arorhadtéletbe, öregszem”. Pedig már túl vagyok az első olyan élményen is, hogy egy 18 körüli (vagy legalábbis annak látszó) lány, akire házunk lépcsőházában…..
Speak úgy söpört végig a világon mint a Golf áramlat északi ága norvégia partjainál. A hasonlat már csak azért is találó, mert egy norvég punk zenekar annyira megkedvelte magyarország egyetlen híres rapperét, hogy feldolgozták a legendás számát, melynek szövegét még azok is…..
Gábor 1 2009.11.23 15:03:35
  Negyven éve, 1969. október 5-én este vetítette le a BBC a Monty Python társulat első műsorát. Megunhatatlanul lökött angol kedvenceink, Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin (és az amerikai Terry Gilliam) dicsőségére álljon itt néhány…..
A mostani szombatunk kicsit csendesebben telt. Nem volt nagy légkalapácsolás, zajongás, csak olykor-olykor szakította meg a wekerlei csendet a nagyflex zajongása.Szépen, ütemesen felhúzásra került a fürdőszobánk új fala, amely alapja mostanra elérte szilárdságának kellő fokát.A…..
Őszintén bevallom, a tegnap estét megint az Excel előtt töltöttem, s túlságosan zakatolt az agyam ahhoz, hogy aludni tudjak. Mindennek az oka, hogy ma délben találkoztam újra az egyik gépésszel, ráadásul azzal, aki a preferáltunk volt (okok: szimpi, ismerős ajánlotta, s minket is…..
Tardai történetek Hatvankettő 2009.05.15 11:00:00
Az év muffja partira nem egyszerű bejutni. Kockának és Benőkének mégis sikerült. A behízott fejű amorózó meg addig őrjöngött a vendéglistás pultnál, hogy ő a Szalóki, pontos i-vel, plusz egy fő, és még kurvára nincs bent, mert látják, itt van kint, hogy az addig békésen…..
Győzött az együgyűség. A VH-1, az egyetlen nézhető (hallgatható) zenecsatorna immár teljesen lekerült a T-Kábel kínálatáról. Helyette 24 órában amerikai, viccesnek szánt izzadmányok, vagyis a Comedy Central. Kell, mert amíg meg nem jelent a legújabb ismétlőcsatorna, csak…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Gábor 1 2009.04.28 17:08:38
Gábor 1 2009.04.28 17:09:57
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Gábor 1 2009.04.24 21:21:24
Gábor 1 2009.04.24 21:33:40
Gábor 1 2009.04.24 21:35:43