Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MasterIntruder

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, hogy megfelelő felkészültséggel egy csimpánzt is meg lehet tanítani a jelbeszédre. Persze azt nem teszik hozzá, hogy az ilyesfajta feladathoz olyan előképzettség dívik, ami feltételez egyfajta hozzáértést és az sem hátrány, ha a csimpánz megfelelően intelligens. Ugyanígy vagyok mai…..
MasterIntruder 2018.11.27 15:50:53
A Svéd Királyi Akadémia csütörtökön bejelentette, hogy 2016-ban az irodalmi Nobel-díjat Robert Allen Zimmerman, azaz Bob Dylan kapja. Az 1941-ben született Dylant nem csak zenészként tartják számon, hanem költőként is, így neve csak amiatt meglepetés, hogy előzetesen nem nagyon tippelt rá…..
MasterIntruder 2016.10.13 13:25:50
Az ESPN forrásai szerint a UoL két carry játékosa nem a Unicorns oldalán tervezi a jövőjét.  Mindkét játékos észak-amerikai karrierről álmodik. Steelback számára ez a második próbálkozás lenne az NA LCS-ben (pontosítva: a Challenger Seriesben játszott Pierre, a híres-hírhedt Martin Shkreli…..
Bár a város telítődik, mindig lehet olyan spotot találni, ahol még nincs burger. Ilyen a Corvin negyed innenső része is, ahová ráadásul egy relatíve ritkán jelenlévő koncepcióval támadtak be, a kompakt burgerrel. Hogy mi is ez? A BpBurger mai írásából kiderül! A Buddies…..
A napokban közzétette a League of Legendset fejlesztő Riot Games a jövő évi LCS szezonra vonatkozó változtatásait, amire Európa esport kedvelő közösség egy emberként lökte hátra magát az asztaltól egy szolid "what the actual f*ck" kíséretében. Észak-Amerikában ugyanis a…..
Lassan kétszáz éve lesz, hogy 1832-ben a Yale Egyetem diákjai megalapították a Skull and Bones titkos társaságot. Azóta ez lett minden idők legnagyobb hatású ilyen szervezete, melybe minden évben csak 15 kiválasztottat vesznek be, igaz, a tagság életre szól és (cserébe a…..
MasterIntruder 2015.12.09 19:16:04
Az eddigiektől eltérően a héten picit más megközelítést alkalmazok az események áttekintésére. Ezúttal nem csapatonként, hanem meccsenként fogunk végigmenni a hét történésein, természetesen kronologikus sorrendben. Voltak rangadók (SKT - CJ), feltámadások (KOO Tigers),…..
MasterIntruder 2015.06.17 21:04:36
George Kollias, aki mostanság (legalább 10 éve) a Nile-ban porolgatja a tamjait, gondolt egy merészet és megírt meg feljátszott egy komplett lemezanyagot, a maga képére formálva. Az eredmény egész lenyűgöző, olyan technikás ám mégis végig érdekes deathmetal monstrumot rakott…..
MasterIntruder 2015.05.12 16:54:15
Ma tartják az Egyesült Államok nagy részén az elnökválasztást. Barack Obama, demokrata és Mitt Romney, republikánus jelölt mögött viszonylag szolid kampány áll, amelyben nagyon sok könnyűzenei szereplő is részt vett. A zenészek nem csak nyilatkozatokban biztosították…..
MasterIntruder 2012.11.06 19:18:53
@Amerikai magyar: nigga you just went full retard. Never go full retard.
comment:com A nap képe 2012.07.19 14:00:00
Dobozban a Weeds 100. epizódja is. Gratula innen is. ..
Kisebb korunkban, amikor itt jártunk öcséimmel, volt az étkezésekkor apánknak a rokonoknál, vendéglőkbe járva egy szava, amitől valamennyien összerezentünk az asztalnál. „Különlegessség!”, mondogatta vidáman, de mi már tudtuk, amivel szembe kell néznünk, arra a…..
  Szombat estére ígértem a következő posztot, de az utolsó pillanatokra hagyott dolgok tudatos halogatása miatt erre már nem volt időm, így ma írom le, mi történt azóta.   A repülőtérre vasárnap délután 2-re hívott édesapám, természetesen ez 3 órával az indulás…..
MasterIntruder 2012.06.28 13:41:04
Ezen az oldalon a tervezett cikkek listája olvasható. Az oldal folyamatosan frissül! 2010. március 20. - A család ellenségei: Zygmunt Górka - Publikálva 2010. március 24. - Leonor Carcosa, a Falkaanya (karakterbemutatás) - Publikálva 2010. március 27. - Névtelen Carcosa, a Krónikás…..