Regisztráció Blogot indítok
Adatok
►HKA©™

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Life Gyors 2009.06.21 22:12:45
Projection on Buildings from NuFormer Digital Media on Vimeo.Nos tényleg gyors topik. Unod már a hülye álványzatókat? Én is! Ez a cég kitalált egy hihetetlen jó ötletet. Nyag vetitö vásszon térhatásu képek kivetitése. A kedvencem amikor ledöl az épület...
Pendulum – Immersion (Warner) A Pendulumról megoszlanak a vélemények. Van egy jelentős réteg, ami meg van róla győződve, hogy ez egy szuperjó zenekar, nagyon bulizós zenével, csodálatos hangzással. Aztán van egy réteg, ami szerint régen nagyon reményteljes volt az…..
►HKA©™ 2010.06.20 14:56:32
@monduku: A Drum and Bass képes megújulni csak tudod az hogy mindenki összetud tenni egy amen break-et aztán széteffektezni és az már 'dnb' az gáz.
A beatkorszak beköszöntével tömegesen bukkantak fel a fater-muter kompatibilis geronto-rock formációk, és öntötték dalba érzelmeiket egy virágszoknyás szűzkurva iránt, akit az esetek 90%-ában a Susie vagy a Sue névvel illettek. Akadt azonban egy zenekar, melynek tagjai a Happy…..
►HKA©™ 2010.06.11 20:07:06
@Bereczki Zoltán: Tökre így van.
Amúgy a minap jött velem szembe egy srác The Who-s pólóban, mondtam neki hogy az egy jó banda mire ő
-Mi? Nem tom mi az, a new yorker-be vettem olcsón...
ennyit a kultúráról...
Íme, egy nyíltabb cikk a közép-és felsővezetők megkeresésére szakosodott fejvadászokról. Véleményem szerint, a magyar túl kicsi piac ahhoz, hogy ilyen cégből nagyon sok lehessen. Konkrétan 3-4 céget tudnék felsorolni, amely tényleg "nagyágyúkkal" foglalkozik, és…..