Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoci

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A T-Mobile az NMHH-nak ugyan megígérte, hogy az új előfizetőknél nem lesz automatikusan bekapcsolva a szipolynet, de különleges alkalmakkor azért csak megjutalmazzák vele kiemelt ügyfeleiket: Azért írok nektek, mert a T-mobile-tól az alábbi sms-t kaptam mikulásra. A tárgya a -…..
Ugyan nem most volt húsvét, de a kéthetetne támadó katolikus ünnepek miatt szinte bármelyik kilőtt vasárnap történhetett volna. A Trófea Grill egy pezsgővel és egy kétszemélyes meghívással kárpótolta Zolit, miután hiába rendelt tőlük Netpincéren, hiszen aznap zárva voltak:A…..
Egy újabb szuperdurva lehúzásfajtáról kapott jelentést a Homár Iréntől. Másodszor pótdíjaztak le autópályahasználatilag, pedig mindkét esetben fizetett. Matrica azonban már nincs, úgyhogy a benzinkutas azt gondolhatta, nyom nélkül sztornózhatja a vásárlást. Vagy…..
Az elektronikus autópálya matrica eladásánál talált Kata egy szopatós kiskaput (nem kereste), amivel a kutak nyernek, az autós meg sokszor sokezer forintnyi büntetést fizethet. A vevői példányra tessék odafigyelni, a blokk ebben az esetben nem elég, persze akkor még mindig…..