Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maxximus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bambiban egy ismerősöm asztalánál egy köpcös fiatalember ült. Bemutattak neki, annyi derült akkor csak ki, hogy az SZDSZ egyik fontos embere s állítólag Fodor Gábor tanácsadója. Sajnos nem jegyeztem meg a nevét, de ki fogom nyomozni.(Update: a srác Fodornak _volt_ a tanácsadója.…..
"Ma a szemiotika prof hozott 3 cédulát, ez se kutya. én meg be voltam tojva, h mit akarhat tőlem... :)" (Karma Gedeon, kommentelőnk)  Együtt sikerülni fog! :)..
Maxximus 2009.04.25 12:06:07
@törzsmókus: Örülnék, ha csak erről lenne szó és a közeljövőben sokkal inkább az önállóság lenne a domináns. Bár azért egy választási együttműködés hosszútávú terveket sugall. Én pl. - mint gondolom oly sokan - sajnos már egy másik pártban megtapasztaltam a kampánymunkát, kampányirányítást, szívesen segítettem volna egy önálló, független LMP-nek ilyen szinten is (persze tudom, ilyenkor ide nem elég néhány ember). Egyelőre a HP még nekem is böki a csőrömet. :) De majd legközelebb. Addig is szurkolok az LMP-nek és ma még gyűjtök, amennyit tudok.
Mint a számlálón láthatjátok, jelenleg 8056 darab céduláról tudjuk biztosan, hogy benn van valamelyik megyei vagy a pesti központban.Ahhoz, hogy a húszezer érvényes cédula meglegyen, majdnem még kétszer ennyit kell szereznünk. Ám optimizmusra mégis van ok: úgy tűnik, csapaton…..
Maxximus 2009.04.25 12:12:32
@törzsmókus: Mint írtam is a másik posztnál, én is ugyanebben a cipőben járok. :) Azért hajrá!