Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babyface01

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Újfent tollat (egeret ) kell ragadnom,mert muszáj revansot vennem a megint erősen nyomuló fogyi kultuszon. Nyomuljunk mi is! Mostanra már a gagyiság legalsó szintjére süllyedt  a vékonyság elvakult majmolása. Mivel nem vagyok mazohista,önként nyilván nem kezdek neki…..
Sziasztok! Mit szóltok,ha egymásnak ugrasztok két lányt,akikről jó kis háj markolászós  videó készült mostanság? Persze ez a fight,csak a képzeletem szülötte és egyáltalán nem történik köztük semmiféle ütésváltás. Egyszerűen kíváncsi vagyok arra,hogy nálatok…..
 Sziasztok kedves Olvasóim! Hosszú kényszerű kihagyás után újra itt vagyok. Nem gondoltam volna,hogy ennyire nehéz lesz életben tartani a blogot,de sajnos rá kellett döbbennem,hogy a régi lendülettel már képtelen vagyok a naplót vezetni. Jaj ne gondoljátok,hogy…..
                                               …..
 Sziasztok! Nem tudom, ti hogy vagytok vele,de számomra kezdenek  érdektelenné válni a magyar szórakoztatóipar ill. a magyar média termései. Mintha az elmúlt évtizedben kipukkadt volna az értékteremtés lufija. A médiák mostanság harmatgyenge pótcselekvésekkel és az…..
                        Sziasztok!   Minden embernek van valami bogara. Akinek nincs,az emocionálisan kies,kiégett vagy annyira alacsony intelligencia szinttel bír,hogy…..
Babyface01 2010.10.20 18:45:48
Elmeséljem nektek,hogy néha milyen látomásaim vannak? Ha mondjuk egy milliomos fickó lennék,aki teljesen korlátlanul rendelkezhetne a szabadidejével,akkor biztos,hogy magasabb szintre emelném ezt a szexuális szenvedélyem. Nem kérdés,hogy kiépítenék egy húsiimádó fellegvárat.…..
Babyface01 2010.03.13 11:47:10
www.imagebam.com/image/f12e2d68974779

Én is kb így nézek ki, még arcra is hasonlítok rá, csak nincs ilyen szép hosszú hajam (már):-)
Tiffany Blake jelenleg az egyik legtöbbet foglalkoztatott telt pornósztár. A pontos születési dátuma nem ismert,de annyi biztosra vehető,hogy a pornószakmában már nem a legfiatalabb korosztályhoz tartozik. Habár a neten található képeinek java része még a huszas éveiben…..
 Sziasztok kedves Olvasóim! A hétvégén alkalmam volt egy csomót mászkálni a szabadban, a tóparton lenni,vásárolgatni,korzózni,szóval igazi nyári hangulatom volt. Bár még mindig nem vagyok szabadságon,már csak néhány hét van hátra és végre kiengedhetem az év…..
Babyface01 2009.07.17 11:03:07
  Újra itt az idő, hogy egy kicsit tollat ( billentyűt ) ragadjak ( csapkodjak ).Sok érdekes hozzászólást olvastam, e-mail-t sajnos nem, mert a régi címem megszűnt. Ezért elnézést kérek mindenkitől, akiknek nem tudtam válaszolni, ez nem a bunkóságom jele. Ezért kérnék…..
Sabryna az egyik nagy kedvencem. Ennek ellenére nincs valami sok információm a lányról. Képem annál inkább. Annyit azonban tudni lehet róla, hogy ő is az USA-ban ( Arizónában ) él,mint megannyi felkapott „XL lány” . Elég alacsony nőről van szó,hisz mindössze…..
Babyface01 2009.06.24 20:38:40
adsoftheworld.com/files/images/fit_light_1.preview.jpg
Véletlenül találtam, remélem, másnak is tetszik:-)
Sierra Skye 1985 november 23.-án született az USA-beli Pennsylvaniaban. Jelenleg Floridában él. Magassága 167 cm, a súlya 70 kg. Természetes hajszíne a vörös. Szemszíne mogyoróbarna. Még csak két éve pornózik,de máris hatalmas népszerűségnek örvend. A nagy mellű és teltebb…..
 Sziasztok kedves Olvasók! Asszem elég sok idő eltelt az utolsó bejegyzésem óta. Végre itt egy nap,mikor ismét tudok veletek foglalkozni. Mondom ezt büszkén és kissé talán nagyképűen is,mert az utóbbi időben egyre több látogatót vonzz ide ez az oldal. Természetesen…..
Tegnap elég elfoglalt voltam, még netezni sem volt időm. Este két órát edzettem a konditeremben és sikerült pár gyökérrel is összeszólalkoznom. Sajnos vagy nem ,de az a fajta vagyok,aki szeret szívből élni és ami a szívemen az a számon. Nem szoktam háromig számolni. Ha valami…..
Mivel még nem tudtam betelni ennek a szépségnek a látványával,ezért már itt is van a tegnapi bejegyzés folytatása. Sok hozzáfűznivalóm már nincs a hölgyhöz ,ezek a csodás képek önmagukért beszélnek. ..