Regisztráció Blogot indítok
Adatok
draxi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VK blog Kurvák vs. informatikusok 2014.01.30 22:32:13
A minap egy állásajánlat kapcsán elgondolkodtam, mi is tulajdonképpen a különbség a fenti két mesterség gyakorlói között. Például: az egyikben többségben vannak a nők, míg a másikban a férfiak ööö... ööö...  Azt hiszem, a másik irányból megközelítve jobban…..
Az elmúlt napokban végigszáguldott a teljes interneten a Volvo legújabb reklámfilmje, amelyben a Volvo kamionokkal végrehajtott lehetetlen küldetések közül ezúttal Jean-Claude Van Dammot rántották elő, majd szerelték fel két tolató kamion visszapillantótükrére, hogy ott csinálja…..
Nézzünk egy élethelyzetet: az ember nője holtrészegen, véreres szemekkel súlyosbítva telibehányja a budit. Kismillió filmben láttunk ilyet, biztos van nagyon sok olvasó is, aki ilyet tapasztalt. Az már sokkal kevésbé sanszos, hogy mindezt az illető meg is énekli, de ha mégis, abban…..
Már foglalkoztunk a Wizzair jófajta születésnapi fantomakciójával, amikor 20% kedvezménnyel drágábbak voltak a jegyek, mint előtte vagy utána bármikor, XYZ most elmeséli, milyen volt. A jelek szerint egyáltalán nem tűnt fel neki, hogy 67460-20%, az sehogysem lehet 63060 forint,…..
draxi 2011.05.27 14:11:05