Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daems

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sárkánymese "Taigetosz-pozitív" 2009.06.16 16:19:23
Egy múlt heti beszélgetés során hallottam először ezt a kifejezést.Aki használta, arról beszélt, hogy azok, akik öngyilkosok akarnak lenni, "haljanak csak meg, jobb az a társadalomnak".Azokat az embereket, akik nélkül a társadalomnak "jobb lenne" hívta ő…..
Daems 2009.06.16 20:27:19
hogymondom.hu-ról:
"Semmirevaló, hitvány, fogyatékos. Az ókori Spártában a nyomorék és gyenge gyerekeket a Taigetosz hegyről szakadékba taszították. Tehát aki taigetosz pozitív, az annyira kevés valamiben (értelmi problémás, hülye, idióta emberekre is szokás alkalmazni), hogy szakadékba kellene lökni. Ilyen még: abortuszszökevény | küretszökevény | tejfölivadék; kapcsolódó témák: hulljon a férgese | aki hülye, haljon meg"

Ez a hozzáállás jellemzi a nagy átlagot, és ha belegondolunk, nekik nem számít... igenis tényleg csak akkor lennének képesek felfogni... de amíg nekik nincs ilyen bajuk, nem törődnek vele... minek is? Az embert saját maga köti le a legjobban. Mindenki a kis önnön érdekeinek él. És vajon mitől lesznek (részben) mások öngyilkosok? Mert ilyen a világ... Hmm... ki is az igazi taigetosz pozitív most? Nem ítélkezek, inkább tanácsot adok: mindenki gondolja meg kétszer, mit mond, mielőtt beszélne. No... nem kell, hogy megváltoztassa a véleményét, mert az önzés és mások eltiprása hozza meg ebben a materialista világban a sikert, de legalább tartsa meg amit gondol, ha érzékenyek társaságában van... attól nem emelkedik senki a ranglistán, ha azt feszegeti, hogy ő bezzeg mennyire nem gyenge és bárkit eltiporna, akinél nem erősebb... Hallgatni arany. Úgy látszik, mégsem volt olyan nagy az az IQ... apropó: az IQ teszteket nem tekinthetjük intelligenciánk valós értékének kimutatóinak... ;)
sárkánymese újra itt 2009.06.03 21:37:00
Baromi jól esik, hogy nagyon sokan kértétek, hogy folytassam a blogot, köszönöm!Úgyhogy most akkor megpróbálom újra.A kommenteket sajnos mostantól moderálni fogom, elkerülendő az újabb blogbezárást.   ..
Hoze Képek 2009.05.20 00:59:00
És íme.Update: Elnézést, amiért kitettem olyant is ami 'neki nem tetszett'. Hm jó erre kelni, hogy ilyen undok kommentekkel van tele az üzenőfal tőle...Update 2: Rossz indulat, na az van. Épp ezért le szedtük a közös képeket Dórival. Ezúton üdvözlöm Dóri kicsiny kis seggluk…..