Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fucsik

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatérő sirám Liget Budapest Projektet (LBP) ellenzők részéről a hatástanulmányok hiánya, amelyre egy szintén nem túl izgalmas, de legalább konzekvens válasz érkezett heteken át az illetékesektől: „készülnek”. Ez elég sokáig a szokásos alibi-válasznak tűnt, de némi,…..
fucsik 2014.08.04 14:18:24
@Tetőtér: "Én is a Liget mellett lakom a hatban.." Lehet, hogy ezért nem lát, nem hall semmit?
Weiner László A XIX. századtól kezdve a hazai zsidóság igyekezett elfoglalni helyét a szellemi életben. A felemelkedéshez, a beilleszkedéshez vezető út egyik formája volt ez, ugyanakkor azért jöhetett szóba ez a terület, melyet a modern szakirodalom neonomád életformának is…..
Nem tisztelt Orbán Viktor!   Nem a magam nevében írom ezt a levelet, de mégis a magam nevében. Mindenki nevében, aki nem tudja ezt megtenni. Van egy család.  Három felnőtt.  Az apa néhány hónapja veszítette el az állását, 50 évesen. Leépítették, mert kellett a hely az…..
És akkor mindig eljön a pillanat, amikor az Orbán-kormány éppen napirenden futó, kedélyeket borzolgató botrányos intézkedését jól elmagyarázza, megvédi és elkésett visszhangként belerágja a szánkba a bértollnok hadsereg apraja-nagyja. Azt írja az ötös számú: "Dől a lé,…..
fucsik 2014.06.16 09:22:19
@Pan Modry: Milyen nemzetiségű vagy, hogy nem tudod a magyar helyesírást?
fucsik 2014.06.16 09:23:56
fucsik 2014.06.16 09:28:31
@high up!: A gépelési hiba itt is javítható.
Közel egy éve írtunk utoljára az utazási kedvezmények átalakításáról, a pótjegyekkel a vonaton és a buszokon egyaránt lopakodó áremelésről, amely ezeken a járatokon a 65 év felettiek ingyenes utazásának végét jelentette. Az már akkor is látszott, hogy a kabinetnek nem…..
fucsik 2014.05.22 18:16:55
@Narancskommunista: Ezek szerint nem rólad van szó.
A HÍR SZENT, A VÉLEMÉNY SZABAD, ÉS HA OKA VAN (most van), AKKOR INDULATOS Tegnapi hír: A munkahelyi balesetben megsérültek és elhunytak nemzetközi emléknapja, április 28-dika alkalmából Budapest Fővárosi Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve…..
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén,…..
Az európai Sundance-ként is emlegetett miskolci Jameson CineFesten nyolc Indexvideós dokumentumfilm debütált. A héten levetítjük ezeket az Indafilmen: első nap Horváth Balázs 2oo7-es filmjét mutatjuk be, a 120 centi tömény erőszakot. A sorozatok 2oo7 és 2o12 között…..
fucsik 2013.10.26 19:26:50
Nekünk itt Józsefvárosban nagyon úgy néz ki, hogy Tormay Cécile. Kocsis Máté szerint legalábbis mindenképp. A Tudományos Akadémia és a Fővárosi Közgyűlés szerint meg nem annyira. Csak emlékeztetőül: polgármesterünk másfél éve csillogó szemmel, nagyon lelkesen…..
Történelmi időket élünk: Magyarország gazdaságtörténetének legsötétebb napjai ezek. Minden nap sötétebb, mint az előző, ezért minden nap a magyar gazdaságtörténet legsötétebb napja. Mindig azt hisszük, hogy ez az őrület már fokozhatatlan, és kormányunk mindig…..
fucsik 2011.11.28 13:17:43
 Újabb hét egyetem rektorával, köztük a Corvinus egyetem vezetőjével, Mészáros Tamással egyeztetett kedd délután Hoffmann "Csiklókandúr" Rózsa oktatási államtitkár. Bár "Buzinak Születtem" Hoffmann arról beszélt: biztos, hogy nem zárják be a…..
Gyöngyöspatáról busszal mintegy háromszáz cigány nőt és gyermeket szállítottak el péntek délelőtt, civil szervezetek segítségével. A Vöröskereszt bonyolította az akciót, de a buszok költségeit egy roma aktivista szerint Richard Field, Magyarországon élő amerikai üzletember…..
addict Bűzös kampány 2011.02.28 09:10:00
Pszichológusok szerint a fiatalok a kíváncsiság vagy a csoportnyomás hatására gyújtanak rá az első cigarettára, ami sokszor csoportösszetartó erőt is jelent a számunkra. A cigarettázás tiltása, egészségkárosító hatásának propagálása tovább erősíti az összetartozás…..
A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja van február 25-én egy 2000-es országgyűlési határozat óta. Arra emlékezünk, hogy Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt főtitkárát 1947-ben ezen a napon jogellenesen letartóztatták, és a Szovjetunióba hurcolták. Kíváncsi vagyok, hogy a…..
fucsik 2011.02.25 09:58:48
@midnight coder: Gondolom, nem fogta fel, hogy mit írtam. Szíves figyelmébe ajánlom Önnek, és az Önhöz hasonló gondokozásúaknak Bálint György: Intelmek kezdő felháborodóknak.
w Szabadság, förtelem 2009.11.10 05:00:00
Valószínűleg budapestiek ezrei szörnyülködnek azon, ahogy kinéz például a Kossuth Lajos utca. Százezrek pedig le se szarják, viszont a felháborodott ezrek se csinálnak semmit azon kívül, hogy rosszul érzik magukat. Két fiatal grafikus most eljutott odáig, hogy minimális…..
fucsik 2009.11.10 16:55:40
@bigBB: Választékos.