Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T.L.< 3

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a kis aprótartókat, amiknek tulajdonképpen szinte semmi értelmük nincs. Néha hajgumit teszek bele, néha aprót vagy rágót, de hogy miért is tartom őket azt nem tudom. Mindesetre mindig beleszeretek valamelyikbe a Women's Secretben vagy a Oysoba, és most pedig az Alphabet bags…..
T.L.< 3 2010.07.08 15:46:58
Azt eddig is tudtuk, hogy a Lee McQueen halála után vezető tervezőnek kinevezett Sarah Burtonnek óriási elvárásokkal kell szembesülnie majd, de mostanra valóban elérkezett az igazság pillanata: megjelentek az első képek a kollekcióról, amely a zseniális Lee nélkül született az…..
OurFashion Lány a vízben 2010.04.03 11:06:00
Fantasztikusan gyönyörűnek találom ezeket a képeket, számomra minden tökéletesen egyben van. Mesések a fények, a ruhák, a modell, tényleg nagyon eltalálta Solve Sundsbo fotós a hangulatot. Az atlantisz varázslatos lényét ábrázoló képek a Vogue Nippon májusi számában fognak…..
OurFashion Mennyi??? 2010.03.30 11:23:00
A Balmain ház már bizonyította, hogy rájuk bizony morzsányit sem hat a válság. Az előző ilyen gyöngyszem egy krokodilbőr kabát volt, most viszont ezzel a szolidan lyuggatott pólóval szeretnék megszedni magukat. Szeretném tudni, ki az a féleszű, aki egy címke miatt kifizeti azt a…..
Egy német cég, nevezetesen a Donkey Products teafiltereket tervezett - Prêt-à-porTea fantázianéven - a divatvilág közismert szereplőivel. Így ezentúl "együtt" teázhatunk Karl Lagerfeld-del, Donatella Versace-vel, Jean-Paul Gaultier-rel, Naomi Campbell-lel vagy éppen Claudia…..
T.L.< 3 2010.03.17 21:04:30
Karl Lagerfeld saját neve alatt futó K Karl Lagerfeld márka tavaszi kollekciójának darabját képezi egy szürke színű, saját arcképével ellátott pamutpóló, mindössze 83 €-ért (kb. 23.000 Ft-ért).Tetszik nekem, ezt a szürkét (mosott feketét) kifejezetten szeretem... de nem…..
T.L.< 3 2010.03.09 14:09:57
"Tell me" fantázianévvel árusítják Christian Louboutin betűs cipellőjét. nyitott orrú; bőrből készült; 12,5 centis a sarka; 1.347$ az ára Hogy tetszik? ..
T.L.< 3 2010.03.06 10:55:45
Mivel a közgázon 3 héten belül ma harmadszor is bombariadó volt, ezért még van időm reggel egy posztra, lássuk mit találtam:Újabb kép került ki a külföldi divatblogokra Mihalik Enikőről. A kérdés csak az, hogy ez egy Vogue-nak készült kép, amely nem került be a lapszámba,…..
Robert Pattinsonért nők milliói rajonganak azóta, hogy eljátszotta Edwardot, a tökéletes vega vámpírt. Minden lépését paparazzik hada kíséri, szinte naponta jelennek meg róla újabb pletykák. Állítása szerint nem szereti ezt a felhajtást, félénknek és unalmasnak…..
T.L.< 3 2010.02.14 15:22:02
@ratman_: nem azt ha taperolnak,kicsit félre érted a helyzetet :) de nem tartozom magyarázattal :)
T.L.< 3 2010.02.14 15:28:15
@ratman_: senki nem irta,hogy a modellkedés egy életcél...én például nem mutogatom magam (az előítéleteiddel szemben)...annyit mondtam,hogy lennék mellette modell,egy szóval sem emlitettem,hogy pucéran :) de további jó elemezgetést a szakmákat illetve a "ribancokat"(?) illetően.... :)
Az angol Harper's Bazaar márciusi számában, Cedric Buchet fotóin pózol Cindy Crawford. Hihetetlenül jól néz ki, és nagyon dögös.Ki gondolná, hogy a jövő héten ünnepli a 44. életévét? ..
T.L.< 3 2010.02.11 17:43:22
@Elanor09: jaj nem vettem észre hogy már te is irtad...igen meghalt :( a blogomon már olvashatod,amit egyenlőre lehet tudni a háláláról :(
Egy kínai designer - Guo Pei - őszi/téli kollekciójának képezik részét ezek a félelmetesen magas talpú cipők, amelyeket novemberben, a kínai divathéten mutatott be a nagyközönségnek. A tervezőnő egyébként is híres (Kínában a legelismertebb tervezők között tartják számon)…..
32 évesen meghalt Brittany Murphy. Halálát szív-leállás okozta. R.I.P. ..
Az amerikai Glamour januári címlaplánya Sarah Jessica Parker lesz, aki a magazinban beszél az anyaságról és az ikrekkel való kapcsolatáról. ..
OurFashion Trend - Cipzár 2009.11.28 10:58:00
A szezon egyik legmenőbb és legsokoldalúbban használható trendje a cipzár. Viselj többféle cipzáras cipőt, ruhát vagy kiegészítőt egyszerre az elképesztő hatás érdekében! Ami a legnagyobb szerencse, hogy egy kis tű, cérna és ragasztó segítségével egy óra alatt magadnak is…..
Kate Hudson is részt vett a vasárnap éjjel megrendezett American Music Awards-on, és be is állt a rosszul legrosszabbul öltözött celebek sorába.A haja, mintha csak zuhanyozáshoz tűzte volna fel;Smink szinte nincs - így értékelhetetlen;A ruha - csak az érdekelne: miééért? Nincs…..
A Burberry ötvözte klasszikus, kockás mintáját bordó szivecskékkel, majd az így kapott mintával vidám, fiatalos minikollekciót készítettek: gumicsizmát, esernyőt és kulcstartót.Nekem nagyon tetszik. Nektek?Árak:gumicsizma: 130€ (kb. 36.000 Ft)esernyő: 175€ (kb.…..
Egy fehér, masnis órára bukkantam Marc Jacobs-tól. Nagyon khmm... cuki darab, karon kimondottan jól mutat és akár egy komolyabb, üzletiesebb öltözéket is cseppet vidámabbá, játékosabbá tehet.Piros vagy fekete színben persze jobban tetszene. Az ára 167€ (kb.…..
T.L.< 3 2009.11.23 18:33:39
Beyonce ezerarcú a klipben, Lady Gaga háát nem túl szép, ugyanakkor most felvállalta a saját arcát (és talán még a saját haját is)... ..
... is narancsbőrös, és nem is kicsit. A minap kapták le, amint ki vagy beszáll egy autóba.Rihanna, itt az ideje sportolni kezdeni...
“Nothing tastes as good as skinny feels”Nem is akarom lefordítani, kommentelni, agonozálni rajta - csak csendben tátom a szám.Forrás: WWD..
Az amerikai Vogue decemberi számában látható egy rövidke fotósorozat Annie Leibovitz-tól, aki a Jancsi és Juliska című mese alapján készítette el képeit Lily Cole-ról és Andrew Garfieldről. A gonosz boszorkány (akit Lady Gaga testesít meg) mindössze kétszer tűnik fel a…..
Lady Gaga az olasz Vanity Fair-ben. Igazából én nem értem ezeket a képeket, talán terhes balerinának öltöztették? Vagy minek? ..
Sok sok táska a Gucci őszi/téli kollekciójából. ..
A GAP karácsonyi kollekciójának reklámja mindössze 32 másodperces, hihetetlenül lendületes és még csöppet vicces is :) Nekem tetszik. Nektek? ..
T.L.< 3 2009.11.15 10:17:32