Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnesz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cseh–svéd dráma után azt hittük, mára ennyi elég lesz, de nem: a német válogatott soha nem látott teljesítményt nyújtva nehezítette meg az oroszok dolgát az A csoportos világbajnokság második elődöntőjében. Mondhatnánk azt is, hogy a kétszeres címvédő nem volt elég…..
Johnesz 2010.05.23 16:30:31
@spiler: Hát igen...én imádom. Amit idén csinált nálunk védekezés és forecheck terén, az elképesztő..Ha már csak a seggén tudta venni a levegőt, akkor is hátrament és küzdött. Ha így folytatja pár éven belül Selke jelölt lesz, emellett 20-25 gólos csatár, nagyon értékes gyerek.
Én is remélem, hogy mostmár megragad a válogatottban.
Az eredményből kikövetkeztethetőnél jóval nagyobb fölénnyel nyerte meg harmadik mérkőzését is a debreceni U20-as világbajnokságon a magyar juniorválogatott. Ismét osztálynyi volt a különbség ellenfelünkkel szemben. Hogy valóban bebizonyítsuk, egy osztállyal feljebb a…..
Egyelőre nem nézik sokan a magyar juniorválogatott mérkőzéseit, de reméljük, ahogy haladunk előre, és jönnek a keményebb összecsapások, egyre többen lesznek a debreceni lelátókon. Úgyhogy továbbra is azt kérjük, amit a torna előtt írtunk: mutassák meg a debreceni szurkolók.…..
Johnesz 2009.12.15 21:26:36
Szerintem alapból nem lenne olyan nagy gond a szurkolással még ennyi nézővel sem. A szurkolás mindenkiben benne van, Debrecenben a fő gond az, hogy egyelőre nincs igazi jégkorong, azok akik tudnak igazán szurkolni, azok a Loki meccsein teszik ezt..jégkorongmeccset 98%-uk nem látogat, így itt sem jelennek meg. Viszont van aki tudja irányítani a szurkolást kisebb tömegnél is, itt van példának a spanyolok elleni meccs ahol sokkal jobb volt a hangulat, holott szerintem kevesebben is voltunk mint a mexikóiak ellen. Mégis nagyobb volt a szurkolás, azt hiszem Miskolcról érkezett egy kisebb csapat, dobokkal mindennel ami kell, de főleg szurkolói vérrel, már ami a jégkorong meccseket illeti...mert nekik van benne tapasztalatuk. Azzal ahogy ők szurkoltak húzták magukkal a debrecenieket is és egész jó hangulat kerekedett. Mexikó elleni meccsen azt hiszem nem voltak kinn, vagy legalábbis jóval kevesebben...és meg is látszódott, egyszerűen semmi szurkolás nem volt. Én sem tudtam szurkolni, két haverommal néztük a meccset, de nem lehet három emberrel fellelkesíteni egy csarnokot, feleslegesen próbáltuk volna, ezért nekünk is csendben kellett ülnünk, persze amit csak lehetett megpróbáltunk. Szóval nagyon szépen kérem, hogy jöjjenek el Miskolcról és Székesfehérvárról többen, hozzák el a szurkolást és akkor a debrecenieknek is menni fog az!:)
Bocsi a hosszú hozzászólásért, de ezt muszáj volt megosztanom, mert fontos dolog ez..
Elképesztő fölénnyel nyerte második mérkőzését a debreceni U20-as világbajnokságon a magyar juniorválogatott. A történtek után egyre inkább bizonyosak lehetünk benne, hogy a hazai csapatnak valóban a divízió 1 középmezőnyben van a helye. Ehhez persze a további három…..
Johnesz 2009.12.15 00:28:21
@orion66: Volt olyan, hogy emberhátrányban is felálltunk támadni, azt hiszem a második harmadban. Sajnáltam őket...:-))
Drámai körülmények közt nyert Montrealban a Toronto. Jonas Gustavsson, a Leafs kapusa szívpanaszokkal került kórházba meccs közben. A 22. büntető döntött Chicagóban, Joel Quenneville 500. győzelmét aratta. Vokoun már jól van, Ballard megúszhatja. Jobban van Tomas Vokoun, a…..
A New Jersey Devils kapusa 60 280 percet védett már az NHL-ben. Patrick Marleau és Chuck Kobasew is mesterhármast lőtt. John Tavares első győztes gólját szerezte, ezzel verte az Islanders a bajnokot. Szenzációs Atlanta feltámadás Raleigh-ben. Martin Brodeur, a New Jersey Devils kapusa…..
Johnesz 2009.11.29 14:16:55
@Koree: Horton csele semmit sem ért, mert Guszti kifogta a szemét is szegénynek...nézzétek meg inkább Kessel első gólját.:-)))
Péntek hajnalban kezdődik az NHL 2009/2010-es szezonja. Szokás szerint óriási mozgás volt nyáron a játékospiacon. A szezon rajtja előtt sorra vesszük a csapatok, latolgatjuk az esélyeket. Hat részt terveztünk, kettő lett belőle. A Keleti Konferenciával kezdünk. Az…..
Jégkorong Mats Sundin visszavonult 2009.09.30 16:35:00
Mats Sundin, a svédek olimpiai bajnok hokisa 19 szezont húzott le az NHL-ben, legutóbb Vancouverben játszott, 1349 ponttal 25. az NHL örökranglistáján. Úgy döntött, befejezi. A 38 éves Sundint 1989-ben első európai játékosként első helyen választotta a Quebec Nordiques.…..
Az olimpiára készülő válogatottak közül az oroszok és a finnek ismertették bő keretüket. A kanadai, az amerikai, a svéd és a szlovák után az északiak is elsősorban NHL-esekre építenek. A lista hosszú, 48 név olvasható benne. Az első orosz edzőtáborban 38-an vesznek részt…..
Johnesz 2009.08.05 14:22:22
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból:
"Hiányolom a keretből a bostoni Teemu Rask kapust."

Hát nem tudom, én őt azért annyira nem.....Tuuka Rask-ot viszont annál inkább..:-DD Vele az a helyzet, hogy még a Bruins-ba sem fér be. Majd a következő olimpián ott lesz #1-ként.:-)) 22 éves még csak.
Bengt-Ake Gustafsson svéd szövetségi kapitány megnevezte azt a 34 játékost, akikkel megkezdi a felkészülést a 2010-es vancouveri téli olimpiára. A keretben egy kivétellel mindenki a tengerentúlon játszik, és első ránézésre is látszik, jelentős személyiségek hiányoznak…..
Johnesz 2009.07.30 16:09:38
@SweFan: Sundin még nem vonult vissza, ő csak a válogatottságot mondta le.:-) Ő mindig is azt mondta, hogy ha már érzi, hogy az idő megkoptatta, akkor ott abbahagyja..ez a felfogása, ezt is meg lehet érteni. Aki látta, hogy hogyan is játszott a Nucks-ban az tudja, hogy már nem a régi..mondjuk ez szerintem azért volt, mert kihagyott fél évet előtte, de már 38 éves, nem tud úgy belerázódni.Mint nagy Leafs fan, nálam jobban senkit nem szomorít el ez a dolog, dehát ez van.De lehetne valamilyen szinten pótolni...ahogy írtad, Sedinék, Bäckström azóta csinált egy majd pont/meccses alapszakaszt és a PO-ban is jó volt..ilyen korban rengeteget számít egy év és ő már kész játékos azóta.Szóval nem értem ezt a keretet.Meglátjuk..bármikor képesek meglepetésre..
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
Johnesz 2009.04.26 20:08:33
Jégkorong Fehéroroszország 2008.01.01 04:04:00
Fehéroroszország 31 Andrej Mezin 1974 Metallurg Magnyitogorszk (KHL) 1 Vitalij Koval 1980 Dinamo Minszk (KHL)…..
A válogatott utolsó edzésére pénteken fél tizenegykor került sor az esti magyar–szlovák mérkőzés helyszínén. Előttünk a csehek, utánunk a szlovákok gyakoroltak. Pat Cortina csapata a várható sorokkal tréningezett, élénk szlovák médiaérdeklődés közepette. A szlovák…..