Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bencike91

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy JMDP megtette a második lépést és a papírformának megfelelően megverte Murray-t, azért nem olyan egyszerű jósolni. Az első és azt hiszem legfontosabb lépés ugye Rafa legyőzése volt Miamiban, az volt az első igazi skalp.  Az első olyan győzelem, amikor egy nála…..
Bencike91 2009.05.16 20:28:47
Roger, ezt jól elszúrtad. Valakit már csak meg kéne verni abból a trióból. Főleg, ha Roland Garrost akarsz nyerni. Mint azt mondottad a meccs után.  ..
Bencike91 2009.05.02 21:30:46
@Turambar: szerintem részben igazad van, bár én 2 éve látom csak Federert, itt a furcsa és zavaró, de egyben megnyugtató is, hogy tulajdonképpen megnyert meccseket enged ki a kezéből, tehát a tenisze nem olyan rossz, mint mondod, fejben jár már máshol. Azt kéne belátnia, hogy nem elég 1 adogatást elvenni, jobban kell nyomni az ellenfelet a meccs végéig. Ezt felejti el sokszor, kicsit belealszik a meccsekbe.
Amikor visszalépett a Nadal elleni negyeddöntőtől Barcelonában, akkor azt hiszem senki sem vette komolyan azt a bizonyos csípősérülést, amire hivatkozott. Mindenki azt gondolta, hogy csak kíméli magát, meg hogy nem akar belefutni egy zakóba Rafa ellen. Mert ez egy ilyen világ. Most…..
Bencike91 2009.04.27 20:49:40
@Szabi03: köszi, a felsőhöz hasonlót-illetve pont ezt- megtaláltam én is-néhány hónapja- akkor valamiért nem volt látogatható. Örülök hogy mostmár az.
Bencike91 2009.04.27 22:21:15
www.youtube.com/watch?v=4XOBP3N1ejc www.youtube.com/watch?v=Bm_wClDQoa0&feature=related
csak még annyit hozzá, hogy azért is a legjobb videó, mert Federerrel játszik 2005-ben, és a mostmár Federerre is jellemző koncetrációs problémák itt messze nincsenek. Igaz, hogy 20 perc vágással egy több órás meccsből nem nehéz szép pontokat összeszedni, de a legérdekesebb az eredmény. Nalbandian 2 szettet veszít rövidítésben-az egyiket végül egy hálón megpattanó, elérhetetlen labdával, aztán nyer kettőt hatalmas fölénnyel és elmegy döntő szettben 4-0ra, Federer széttárja a karját, majd nyer egymás után egy rakás gémet, a semmiből visszajön a meccsbe, majd adogat érte (legutóbb mikor láttuk tőle hogy kijött egy ettől kisebb gödörből is?), erre David menti tiebreak-re, amit megnyer....régi szép idők...pedig 2005-ben még nem is nagyon néztem
Az ATP pontszámítási guruja, Greg Sharko kielemezte a jelenlegi helyzetet az élen, hiszen a következő hetekben hárman harcolnak a világranglista 2. helyéért. 2005. július 25. óta Roger Federer és Rafael Nadal álltak az első és második helyen, senki mást nem engedtek oda. Ez azonban…..
Bencike91 2009.04.27 19:43:56
@hunchback: azért lenne fontos tudni hogy mennyi idővel előtte számít, mert mondjuk már Wimbledon sincs olyan állat-messze, és lehet hogy lassan mindegy elveszíti-e Federer vagy Djokovic a helyét, pont azért amit mondtál.
Bencike91 2009.04.27 20:26:24
@hunchback: igen, Wimbledon környéke mindig kicsit gyanús, ez a torna elég sok mindenben elüt még a többi Grand Slamtől is, szerintem sokmindent másként szabályoznak ( hirtelen csak két példa jut eszembe, egyik a talán már újra "kötelezővé" tett fehér viselet, a másik meg a szigor, amit akkor említett talán pont Szabó Gábor Austrál Open közvetítés alatt, hogy Tsonga ugye ottani első meccse előtt nem sokkal még valahol máshol volt, halasztást kért és kapott....Wimbledonban meg hozzá sem szóltak volna). Lényeg hogy egy hely van, ami kicsit elüthet az általános szabályoktól, az, amiről egy ideje beszélünk. De tényleg én sem tudok konkrétumokat mondani...
Bencike91 2009.04.27 22:06:35
@CarpeDiem: jaja erről a füves pontokról hallottam én is, így ahogy leírtad nem tudtam...az, hogy a "füves pontok" ugye azért érdekes, mert az nagyrészt wimbledoni eredményeket jelenti, hiszen azért több füves verseny szinte alig van, az se sok pontért...
Most, hogy Petra feltett egy pár kérdést Rafát illetően, elmerengtem, hogy akkor mégis hogy is van ez. Én még úgy tanultam, hogy mindenkit meg lehet verni, legfeljebb a nagyon jókat picit ritkábban, de ebben a játékban rettenetesen nagy tudáskülönbség egyenlíthető…..
Bencike91 2009.04.27 19:39:46
@noriega77: Nalbandian azért nem nyert, mert elb'szta...Egyébként valószínű, hogy 100ból 99szer azt és akkor behúzta volna, eléggé fekszik neki Nadal játékstílusa, mert ellene nem érvényesül annyira az egekbe pattanó pörgetés, nagyon hamar, felszállóágban üti a labdákat. Mondjuk azt is megválaszoltad, miért nem mondjuk top5ös játékos Nalbandian és miért nem nyert Grand Slamet...de Indian Wellsben jobb volt, mint Nadal, még ha csak az eredmény számít is
Bencike91 2009.04.27 20:32:30
@noriega77: Wimbledon azért lesz nehéz, mert Federer, hullámvölgyek ide, fóbia, gyermek, házasélet oda, itt nagyon komolyan JÓ lesz. Ennek ellenére én azt mondom, hogy Nadalnak a grand slam-et megszerezni a Us Openen lenne a legnehezebb, mert ha eljutna háromig, a 4. megszerzése még neki is nagy nyomás lenne, a másik, hogy a US Open pályái tényleg ku'va gyorsak, sokkal jobban, mint az Ausztrálé.
Akinek egy monte carlói mestertornán két meccs között erre is van ideje, az rossz ember nem lehet. Tudjuk, hogy mi hivatalból nem szerethetjük túl a teniszezőket, de vállaljuk: Nolét nagyon kedveljük.Thriller. 2.30-tól válik igazán látványossá. ..
Hát ebből nem lesz egyenlítés. Nalbi megőrizte pozitív mérlegét Rafa ellen, hiába verte ugyanis Almagrót két szettben ma, visszalépett a holnapi Nadal elleni negyeddöntőtől csípősérülés miatt. Így a világelső játék nélkül jutott a négy közé. Még a végén…..