Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ckv909

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
A barikád.hu számol be a Jobbik közleményéről, miszerint Vona Gábor vasárnap Borsod-Abaúj-Zemplén megye több településére is ellátogat, hogy tájékozódjon a kialakult válsághelyzetről, és támogatásáról biztosítsa a károsultakat és a segítő gárdistákat, jobbikosokat.…..
Nemrégiben majd' háromórás koncertet adott az A38-on a ma már Marshall Allen vezetése alatt futó Sun Ra Arkestra. Íme, sajátos változatukban a My Favorite Things - ahogy a koncerten játszották.   Sun Ra @ A38 - My Favorite Things by Checkpoint Charlie..
ckv909 2010.04.23 21:06:47
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
ckv909 2010.04.17 11:24:10
Nyilván nem, de azt azért minden szórakozáskedveló választópolgár pártfüggetlenül megünnepelheti egy szolid levegőbe öklözéssel, hogy az utolsó pillanatban talán érdekes lett a kampány. Na jó, a szenvedélyes fideszesek talán nem örömükben légbokszolnak. A vicces, de…..
A hatvanas évek korszaka nagy változást képvisel a társadalomban, politikában és kultúrában is. Nagy-Britanniában előretört a popzene, a fiatalság hirtelen minden eddiginél nagyon szerepet kapott. A média a fejekbe ültette, hogy a tehetséges fiatalok bármit elérhetnek és joguk…..
Jó ideje nem írtam Eráról, a kombi fekvőlámpás Mercimről, mert, ha úgy vesszük, nem is volt mit. Ződcséges Merdzsóként szépen teszi dolgát, indul, megáll, viszi az Ikeát, kilencfelet eszik így télen, városban, fogatlan szájával szépen morzsolgatja a kilométersercliket.…..
ckv909 2010.01.17 10:20:11
gépcseléd Terminátor a porban 2009.11.13 19:31:00
Teszt: LG Kompressor Plus A képeken kimondottan kis cuki darabnak tűnt a gömbölyű csigaházformájával. Amikor  aztán kiszabadítottam az irdatlan méretű dobozából láttam rögtön, hogy az LG Kompressor Plus inkább egy cápával állhat közelebbi kapcsolatban. Hiába…..
Nincs is szebb annál, mint amikor különböző nem túl sietős állami és önkormányzati fenntartású cégeknek össze kellene hangolni egymással a munkáikat, hogy ne legyen lezárva az a pár négyzetméter egy hétig. Promontor sztorijában is ez volt a helyzet napokig, a túrást már…..
Volt már sok autópályás történetünk, ebből nem egy foglalkozott a három sávos M7 szakasz azon problémáját, hogy az autósok igen nagy százaléka nem tud mit kezdeni ennyi sávval és egész egyszerűen úgy gondolja, hogy akkor itt most nem kell jobbra tartani, úgyis el tud menni…..
ckv909 2009.06.26 10:50:36
@TH: Köszi, értem. El szoktam mellette menni megenegedett sebességgel jobbról, közben eszembe jut, hogy megbüntethetnek, de nem értem.... :-) Köszi.
ckv909 2009.06.26 11:48:21
@nopasaran: konkrét kérdés ehhez: feltorlódik az M7-es belső sáv pénteken, a külső telítettsége fele-harmad. A belső sor - hosszanti lengőmozgás szerint, mint a csavarrugó: - nagyokat fékez és gyorsít. 40 és 110 között. A reakcióidők egymásra rakódása miatt hátragyűrűzve komoly vészfékezések is kialakulnak. Te a külsőben mész egyenletes 90-nel, előtted 200 méteren senki. Melletted a tömött belső sávban vészfékeznek, a ráfutást elkerülendő. Fékezned kell?....
ckv909 2009.06.26 12:00:33
@nopasaran: köszönöm. nos, én nem teszem. megyek tovább 90-nel. ha vészfékeznék, mert a mellettem lévő sávban azt teszik, rám futna bárki, és nem tudnám jól megmagyarázni a helyzetet. azt hiszem... de köszönöm a választ.
Belsőség Mekkora mázli, apám! 2009.05.31 00:27:00
Csupán tizenegy éve küszködök ezzel a kis szeméttel. A földből húztam ki 1998 februárjában Leányfalun, 2003-ra már elvileg készen lett, aztán mégsem. Mindene rossz volt. Egy teljes körű restaurálás után, amikor a Münchenben, Imolában és itthon kapható összes alkatrészt…..
Holokamu pornó - tán ez volt a legszélsőségesebb vélemény, amit a neten találtam erről a filmről, ami nyilvánvalóan elvakult érzelmi indíttatásból elkövetett kattintásszámgeneráló provokáció, s mint ilyen totális faszság. A holocaust-tagadás mai divatját nem kommentálom,…..