Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szappanhabostorta

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
szappanhabostorta 2012.02.07 14:41:10
szappanhabostorta 2012.02.07 15:11:32
@ésmégis: vajon hányan jelölték be ismerősként? :D
A jachtok iPodja?Ha az Apple jachtot gyártana, az nyilván fehér lenne és minimalista, egyszerű vonalai lennének, de irtózatosan drágának látszana, és tudna valami olyan kunsztot, amitől az agyát eldobja Capri, Limassol vagy Monaco kikötőinek oly sokat látott közönsége. Sőt,…..
szappanhabostorta 2011.11.07 15:15:43
@Mérgeskutya: aranykéz volt az apukám!!!! :DD

(...ámbár szerintem ő is papírral törölte...)
Azt nem tudom, hogy a sünik szeretnek-e fürdeni, de azt remélem, hogy azt a fogkefét utána nem használja orálisan a gazdi. :-) Forrás: indavideo..
A hévízi tófürdő legújabb sztárja ez a kis vöcsök típusú állat, mely családot alapított az egyik legalsó lépcsőn, nagyon okosan pont ott, ahol el se viszi a víz a fészket (?), viszont nedves is marad. Kedves anyuka, csókolom a kezeit, nem tetszik félni, hogy magára lesz…..
A Horizontosok már eddig is egy rakás linktippel látták el az Urbanistát, most pedig egy komplett aranyköpés-gyűjteményt küldtek el. Mert, mint Zoltán írta, "az ingatlanos is ember, többek állításával ellentétben." Ha nektek is vannak hasonló, vagy jobb idézeteitek,…..
Gyorstalpaló rovatunkban minden alkalommal választunk egy valahol, valakin látott öltözéket, aztán ennek apropóján beszélgetünk kicsit Petró Kata stylisttal. Nem ócsárolunk, nem lehordunk, inkább csak mindnyájunk épülésére megpróbáljuk körbejárni, hogy egy bizonyos ruha,…..
szappanhabostorta 2011.06.28 13:18:10
@Attilajukkaja: ...hasonló a talpbetéthez, de ez csak a sarkad alatt van. A végeredmény: nem lapul szét a sarkad mint Nórinak. (borzasztó látvány) Kellemes viselet a láb tulajdonosának, látvány a szemnek, kamerának. Amit most a Nóra lábán látsz, az egy teljesen egyenes bőr-gumi darab, sarunak csúfolva, amiben szétterül a talp. Nem egészséges, nem szép látvány. Ergo...szar a stylist...öltöztető...designer...öltözési tanácsadó...etc,
Schobert Zalán, a Fitness-házaspár harmadik gyermeke Rubint Réka melléből három hétig Update-pudingot szopott, húsvétkor pedig sikerült kiszippantania egyben egy Norbi Rudit. „Nagyon boldog vagyok, hogy a kisfiunk is a mi termékeinket választja. Egyhónapos gyerekre még…..
Számos módosító javaslat vár még megvitatásra, de Orbán Viktor úgy szeretné, hogy a végső szöveg 10 parancsolatból álljon és kőtáblán lépjen hatályba. Az Alkotmány végső, 10 pontos változata kettő kőtáblára lesz vésve, amelyekkel Orbán Viktor a Gellért-hegyről fog…..
szappanhabostorta 2011.04.12 20:35:58
Sajtóinformációk szerint a Jobbikból decemberben kizárt Pősze Lajos országgyűlési képviselő új radikális mozgalmat indít a hétvégén, melyhez reményei szerint az "anarchikus rendszerű" Jobbikból is csatlakoznak majd tagok és képviselők. Mindez csak tetézi a…..
Senki se pogózik szegény heavy metal pingvinnel. :-( ..
szappanhabostorta 2011.01.05 15:45:48
Nem, nem hagylak titeket ma sem rendes poszt nélkül. Dinyus a karácsonyi bevásárlási verseny hajrájában egy idegbeteggel találkozott össze, de becsületére legyen mondva, hogy megpróbálta tisztázni a félreértést. Persze van, akivel nem lehet mit kezdeni...A mai díjnyertes hülye az…..
A gördülő talpú cipők piaca hatalmas, ezért szeretném egy kicsit áttekinthetőbbé tenni a vásárlás előtt állók számára a helyzetet azáltal, hogy ár és egyéb szempontok szerint kategorizálom azokat a márkákat, amelyeket ezen a blogon bejegyzés formájában már…..
szappanhabostorta 2010.12.21 11:48:23
@dr. Székely András:

Köszönöm a választ, megint okosabb lettem.
Minden jót,
Kifordított ország El Hagyó... 2010.02.03 08:00:00
Elment hát... Hiába volt becsületes, hiába tartotta magát a képviselői eskühöz, Hagyót kicsinálta a média, a jobboldal a rendszerváltás óta legnagyobb, legmocskosabb lejárató kampányban(sic!). Hogyan képzelhetnénk egy olyan képviselőről, hogy korrupt, akinek csak egy trabantra…..
szappanhabostorta 2010.02.03 12:22:56
@_tx_: az a baj, hogy sose kerül közéjük...:(
Pár hónapja gyökeres fordulatot vett az életem. Egy csöpp lény költözött az addig üres gyerekszobába és ezzel egy tökéletesen új világ nyílt meg előttem. Első körben átértelmezésen ment keresztül a szűk "body" kifejezés. Mindenkit figyelmeztetek, innentől…..
szappanhabostorta 2010.02.03 12:01:09
@white_widow: tényleg lépj az ügyben...bár valóban kevés az esély, hogy bármilyen szankciót alkalmazzanak ellene, de a kollégai, ha egymás között vannak, tudnak okozni neki egy-két kellemetlen percet...
jellemző az orvostársadalomra, hogy kifelé védik egymást, de belül megvetés jár a sarlatánnnak
            Képek a nagy eseményről.via..