Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ice-axe

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar válogatott kapitánya abban az esetben folytatná a munkát, ha több évre kapna bizalmat. Szerinte középtávú célokat kell kitűzni, és nyugodtan kell építkezni. A csapat kedden este 18:55-kor száll le a Ferihegy 2/A terminálon, szervezett fogadás nem lesz, de aki szeretné…..
ice-axe 2009.05.05 10:59:54
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
Szerdán a C és a D csoportban is eldőlt minden, megvannak a középdöntősök, teljes a kieséses kör mezőnye. Igazán nagy meglepetés végül csak egy született, még kedden, az is a mi kárunkra: a németek vereségére gondolunk. Mától élesben megy tovább minden: szuperrangadók…..
Pat Cortina még nyeretlen csapata a kiesés elleni körben folytatja. De ott is küzdeni fog. És a magyarok egyet már bizosan elértek: ők a szív világbajnokai, olvastuk a svájci sajtóban. A válogatott és szurkolói továbbra is főszereplők a nemzetközi médiában. A Fehéroroszország…..
Holnap már biztos azt fogom gondolni, hogy van értelme folytatni, mondta Ladányi Balázs még a kanadaiak elleni mérkőzés után közvetlenül, a kloteni jégcsarnoknál, a busz indulására várakozva. Mindenkit megnyugtatunk, tartotta szavát. "Most nagyon rossz érzéseim vannak.…..
A Kanada elleni mérkőzésről nem érdemes túl sokat beszélni, mondta Énekes Lajos, a válogatott edzője. Megtapasztaltuk a két csapat közötti különbséget, tette hozzá. Lesz szó a vasárnapi mérkőzésről, de már a fehéroroszokra is vetünk egy-két pillantást. "A…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének. Számolnunk kell azzal, hogy ez így lesz a vb-n is, nyilatkozta Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány bejelentette, péntek esti meccsünkön…..