Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djhopihe

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Xiaomi termékektől mindig mindenki hanyatt vágja magát és ár/érték arányról fecseg gyakorlatilag már azelőtt, hogy kézbe venné a készülékét. Jelen cikk bár nem új készülékükről szól, annál inkább fájó, mennyire rávilágít arra, hogy a Xiaomi is tud messze nem tökéletes rendszert készíteni. Egy…..
djhopihe 2016.09.27 10:43:23
@Gukker: A screenshotokon már a betűtípusból látszik, hogy ez egy tákolt gányolt ROM. Nagyon idegesítő... És lesz ez rosszabb is. Nálam egy Redmi 3 az egyik frissítés után elkezdett reklámot megjeleníteni minden képernyőfeloldás után.
Viszont a global xiaomi V8.0.5.0.LXKCNDG rommal is tök jó, de a xiaomi.eu MultiRom szuperkirály. Semmi bloatware.
Androlib blog. Bipp! Adós, fizess 2012.05.18 15:05:00
Egy ideje a levegőben lóg a hívások, sms-ek és mms-ek megadóztatásának tervezete, ami azért kellemetlen, mert a tavaly  kivetett telekom adót még képesek voltak a szolgáltatók benyelni, az idei fekete levest viszont már nekünk kell meginni.     A T most küldött…..
Ez az átnevezősdi nem tud kimenni a divatból. Ha ez így, akkor a korban benne tapicskoló politikusok ifjúkori kedvencei helyett inkább a mai, aktuális sztárokat kéne használni. Elvisnél népszerűbb lehetne mondjuk a Lady Gaga sétány. Vagy mondjuk Prodigy rakpart. De ha már, akkor meg…..
letöltés Tracklista: 01. Jesse Rose - Touch My Horn 02. Calvertron - Doggy Style (Zodiac Cartel remix) 03. Autodidakt - Shit Your Rack (Proxy remix) 04. Andro - Le Jaguar (Monkeyneck remix) 05. Deadmau5 - Ghosts N Stuff (Original mix + Dirty Disco Youth Remix - Andro 2nd edit) 06. Zodiac Cartel -…..