Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zozyyy (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ildikó édesanyjával szórakozik a nagykőrösi Posta. Először azt mondták neki, csak meghatalmazással veheti át a levelet, majd amikor azt beszerezte, már csak személyesen a címzett vehette volna át: 2010. március 29-en állandó lakcímemen a postai kezbesítő értesítést hagyott,…..
A legutóbbi étkezési utalványos posztunkra érkezett egy komment egy pénztárostól és egy levél a Spar kommunikációs vezetőjétől. A komment: "Sparos vagyok, nem védem a céget, de tudnotok kell: a Spar pénztárain futó program nem kerekíti az összeget, viszont egyes…..
 Újabb levelet kaptunk Györgyitől, aki az ügynökök és managerek világáról mondja el nem túl hízelgő véleményét.Már elutaztam, úgyhogy jók legyetek vasárnapig :)!Gondolataim és véleményem a sajátom, amivel nem kell azonosulni, nem kell egyetérteni, lehet szidni,…..
zozyyy (törölt) 2009.06.14 00:31:31
@Bambano: ez csak magyarországon van így. Én vígan válogathatnék a lehetöségek között europaszinten. Pedig nem vagyok egyik sem az általad felsorolt IT-s szakembereknek.
Tavaly októberben egy csapat ateista kampányt indított a londoni buszokon, amelyek oldalán elhelyezett hirdetéseken azt üzenték az embereknek, hogy talán isten nem is létezik, így aztán mindenki jobban tenné, ha az aggódás helyett elkezdené élvezni az életet. Ez a kezdeményezés…..
zozyyy (törölt) 2009.06.12 20:51:50
@berciXcore: khhm...bocsi, de KJV is csak egy forditás a sok közül...az eredeti nyelven irodottak a leghitelesebbek ;) (héber, ógörög)
zozyyy (törölt) 2009.06.12 19:03:00
@őröltbors: a Korán egyértelmüen tagadja a szentháromságot. És Jézus nem "csak proféta" volt. Ö Isten fia, ami azért joval tulmutat a profétaságon. Jó dolgoramenést :)
Egy kérdéssel fordul hozzátok rajtunk keresztül Zoltán, aki egy ipari parkban koccant valakivel, amihez a rendőrség ki sem jött. Most nincs felelős, így a keletkezett kárt sem téríti meg senki. Egy ipari parkon belül történt az alábbi eset. Megyek vissza ebédidőről, előttem…..