Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bermund

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinn van a piacon az új Call of Duty rész, amit mindenki agyon istenít. A New York Postnak sikerült beszélnie Kevin McKidd színésszel, aki  "Soap" McTavish kapitánynak kölcsönzi a hangját a Modern Warefare-ben.McKidd elárulta, hogy egy kemény, skót színészt kerestek…..
Tobe Hooper 1974-ben kultfigurát teremtett Bőrpofával, de a Texasi láncfűrészes mészárlás is klasszikus lett. Az első részt még három gyengébb folytatá követte, az utolsó, negyedik rész 1994-ben volt látható. A téma nem sokáig hevert parlagon, elkészült a remake, amely 9…..
A Warner stúdió úgy döntött, hogy Guy Ritchie a megfelelő ember arra, hogy megrendezze a képregényhős Lobo mozis kalandját. Olvastam néhány képregény vele kapcsolatban, azt hiszem az alábbi leírás elolvasása után, amit a dc wikin találtam kellőképpen leírja milyen figurát…..
Jason Eisener néhány éve hívta fel magára a figyelmet a Hobo With a Shotgunnal, ami egy fake trailer volt és a Robert Rodriguez által szponzorált Grindhouse versenyen is nyert (én még nem láttam, be kell pótolnom). Eisener következő alkotása a Treevenge. Ha közeledik a Karácsony,…..