Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hevi421 (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/28 Subject: Narancs a múltkori foci után To: focilista-sátrasfoci Szevasztok! Köszi, hogy felvettetek a focilistára! Aki nem tudná, én szoktam egyedül jönni a keddi sátras focira. Fehér Adidas pólóban, általában védő vagyok. Mondjuk szerintem…..
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
hevi421 (törölt) 2010.01.29 23:29:51
@hagyma: ja igen, ahol te élsz az egy külön világ...
hevi421 (törölt) 2010.01.29 16:12:31
@hevi421: Ja és ráadásul a személyi okmányokat lefénymásolják.
Újabb külföldi beszámolót kaptunk, ezúttal Mityunak köszönhetően, mégpedig olyan ország közlekedéséről, amit eddig is emlegettetek ugyan néhányan ellenpéldaként a magyarra, de teljes posztban még nem fejtegettük. De most már ilyen is van, ráadásul fotókkal kiegészítve,…..
hevi421 (törölt) 2010.01.19 19:52:12
@sbronzo: Bocs ha kijavítlak: Érdekesség, hogy az autóútként kitáblázott útra is szükséges a matrica, és nem csak az autópályára!

Autóútra nem kell matrica. Itt élek már több mint 8 éve..ennyit tudhatok.:-)
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leközöljem-e Gábor levelét, mert a sportban elért eredményei miatt Erdei Zsoltot tisztelem és becsülöm, de végül úgy döntöttem, bevállalom, hogy kapok én is a pofámba. Ő is emberből van, biztos szar napja volt, nem épp a megfelelő módot…..
A levélíró szerint a XIV. kerületi posta garantáltan nincs a helyzet magaslatán. Hiába várta a postást, annak állítólag egyszerűbb volt bedobni a postaládába a várt csomagot, mint becsengetni és szerintük ez jól is van így. Ahogy arról sem tehetnek, hogy a külföldről…..
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
hevi421 (törölt) 2009.05.03 17:30:08
@bezso: Ugy tudom jovore Nemetorszagban lesz.
Pat Cortina még nyeretlen csapata a kiesés elleni körben folytatja. De ott is küzdeni fog. És a magyarok egyet már bizosan elértek: ők a szív világbajnokai, olvastuk a svájci sajtóban. A válogatott és szurkolói továbbra is főszereplők a nemzetközi médiában. A Fehéroroszország…..