Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cp

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megbízott a 13 ezer 500 forintos széfben Egy Rendszeres Olvasónk, és hogy, hogy nem, megbánta. A széf ugyanis bármivel kinyitható, ami ki is derült a gyakorlatban. Betörés hajtás után. Több mint egy évvel ezelőtt vásároltam egy értékszéfet, ezt:…..
cp 2010.07.09 12:54:48
Úgy látszik, a Homár 5 éve tartó szenvedésposztolgatásnak azért csak lesz valami foganatja. Béla egy csomag kefírnek csomagolt tejföl miatt írt a Tescónak, ahonnan egyenesen egy "vásárlói panaszkezelés specialista" válaszolt. Aztán pedig még a Sole-Mizo is elnézést…..
Tegnap felbontottunk egy ásványvizet, majd több mint a felét megittuk. Ma reggel, döbbenten láttuk, hogy a maradék víz a flakonban megkékült és valami iszonyat volt a flakonban. Mint laikus, nem tudok másra gondolni, hogy valami "papucsállatka" szerű valami, de lehet…..
 Bizony, ez itt megint az Olvasói rovat, Budapest jelentkezik, vétel! ;-)) A múlt hétvégén kiszórtam - pontosabban visszaszórtam - Nektek pár olvasói felfedezést, folytatom hát ezt a nemes hétvégi hagyományt azok kedvéért, akik még ilyenkor is képesek otthon rostokolni a…..
cp 2009.12.14 15:41:20