Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alipapa

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye joga van mindenkinek szeretni vagy nem szeretni valakit, esetünkben Meggyes Tamást, Esztergom magát kiskirálynak képzelő, fideszes polgármesterét, a feljelentőbajnokot. Ha van meggyesahibás-blog, meg szeretgom oldal, ahol kendőzetlenül elénk tárják a Deutsch imitátor negatív…..
alipapa 2009.05.20 00:19:06
@Mj:
Lesz dolga a kis "festőtanoncnak"! A Városépítő új imázzsal néz elejbe az EP választásoknak. Úgy látszik megúnta a Deutsch feelinget vagy szóltak neki ls levágatta a haját. Izgalommal várjuk az új portrét!:))
alipapa 2009.05.25 02:29:52
@esztergomi nyögdíjas:
Szerintem a képet ki kellene tenni a fördőbe!
Elvégre a városépítő fejéből pattant ki az isteni szikra, hogy melegített "termálvizű" élményfürdője
legyen a városnak.
Végleges a cafetéria megadóztatásának a terve is. Két kategória lenne, a 32%-os adóval terhelt juttatások és az 54%-os adóval és 27%-os járulékkal terhelt juttatások. A kormány számításai szerint a 32 százalékkal adózó juttatások bruttó értéke összesen 154 milliárd…..
Ha így marad az ingatlanadó terve, akkor az emberek 5%-át fogja csak érinteni, nyilatkozta Bajnai tegnap az Estében. Kénytelen vagyok igazat adni neki, mivel én nem ismerek olyan kollégát, ismerőst, akinek 30 milliónál többet érne a háza. Bár nem is a Rózsadombra járok…..
alipapa 2009.05.23 00:07:56
@Omnibusz:
Baromi nehéz igazságot tenni, de sokféle élethelyzet van. Egy ma 70-80 éves átlagnyugdíjas már nehezen mozdul. Az is előfordulhat, hogy egy régi építésű nagyobb lakás közös költsége alacsonyabb egy újépítésű kisebb lakóparkinál. Fűteni szegények meg már úgyse fűtenek. Persze az lenne a legegyszerűbb ha nem is másik lakásba költöznének! Egyszerre megoldódna az egészségügy meg a nyigdíjkassza problémája!
Aki meg nem hal meg fiatalon, az megöregszik.
Az én szüleim,. a fiatalabbak nagyszülei pedig még nem tudtak egy ilyen helyzetre felkészülni. Ők qúrták el?
Nem lehet eleget írni a dunaparti Sámsonról, Meggyes egyszerűen ontja a témákat. A múltkori húzását, Bejó Gábor feljelentését sikerült megtripláznia néhány nap alatt. A debil iskolás irományának tűnő kereset után még két hasonlót hozott a posta a szeretgomosoknak. Persze…..
alipapa 2009.04.28 22:03:27
@cserepj:

Ennek mi a dátuma ? Nem ettől kapott MT kedvet a rágalmazáshoz ?
alipapa 2009.04.28 22:11:53
@cserepj:

Állítólag van ott több ilyen feljelentgető is. Ha tényleg többen vannak egymást hülyítik.
Vastagbőr Meggyes berágott 2009.04.23 11:01:00
Esztergom fideszes polgármestere, Meggyes Tamás megelégelte, hogy viselt dolgait egyesek összegyűjtik és folyamatosan közzéteszik az interneten, egész konkrétan a szeretgom.hu oldalon, ezért beperelte az egyik bloggert, Bejó Gábort. A teljes kereset itt olvasható, egész egyszerűen…..