Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mephizto

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Ötvenöt 2009.04.28 07:00:00
Mióta az Elza nem szív, az Anti annál inkább. Nyilván kényelmesebb volt a srácnak, míg a csaja egy szobanövény volt, de konkrétan, beállt magától a sarokban, de most, hogy az Elza így öntudatra ébredt, csak a baj van vele. Ráadásul kajakra baszogatja az Antit, az arc szerint olyan…..
Subba Fesztiválmocsok: Sokk 2009.04.27 07:21:00
Itthon még el sem kezdődött a fesztivál szezon, de már érkeznek külföldről a jobbnál jobb elrettentő videók. Az alábbi felvétel két sokkoló látványt is tartalmaz. Az első egy begyulladt szőrtüsző, amit a gazdája valószínűleg péniszként nevelgetett idáig. A második…..
Mephizto 2009.04.28 09:15:05
@Szélpörgő: erről van szó :) bár előtte nagyon sokszor szépen kérték, szerintem szó nem érheti a ház elejét... ha a gyerek ilyen "fasz" (wáháhá), hát magára vessen. én gyorsabban elintéztem volna tonfával :D die hippie, die! :)

mandra.blog.hu
Biztosan sokakhoz eljutott emailben az alábbi recept a fényképekkel együtt, amit először változtatás nélkül teszek közzé, később jön a saját verzióm. Tehát:     Hozzávalók: 500g finomliszt 100g majonéz (vagy tejföl) 250ml langyos tej 1 kiskanál cukor 1 kiskanál só…..
Mesél a Mandragora Aliz élete 2009.04.28 07:53:00
Zozó és Gina szipusok voltak. Egyikük sem élt tovább 33 évnél, ez utóbbi rekordot is Zozó tartotta. Bár azt nem tudta, hogy ezzel Krisztusi kort ért meg, de büszke is lehetett volna akár az eredményre. Sajnos született egy közös gyermekük is, aki szülei előmenetelének…..
Mesél a Mandragora Epigramma 2009.04.27 15:19:00
Albert nem értette. Eddig sosem szólta meg senki azért mert meztelenül hányt ki a villamos ablakán, ám most mégis, mintha tarkóját egy lövés érte volna. A véresszájú BKV-ellenőr ott állt a háta mögött... Albert nem tulajdonított nagy jelentőséget az esetnek...
Tardai történetek Ötvennégy 2009.04.26 11:00:00
MAD Ricsikének rendesen megakadt a DJ karrierje. Meg a music is the answer is, pont a refrén előtt, ahogy a Ricsi rákönyökölt a játszóra, miközben behányt a pult alá. Naná, bazmeg, hogy a főidőben rakó holland gyerek szóvá tette, hogy a vajszínű velúr puma classic árát is…..
Hol volt, hol nem volt, élt egyszer az erdőben egy kis, fehér nyúl. Származását tekintve DK-Ázsiai volt, és nagyon szeretett fürdeni. Le is járt majd’ minden nap a tóra pancsoli egy kicsit. Egyik unalmas délutánján is úgy határozott, lenéz a partra, hátha talál magának egy…..
Este Jensen hazatért a munkából, a szokott időben, a felesége vacsorával várta. Ám Jensen ma valahogy nem volt éhes. Egész nap egy furcsa érzés kerülgette, egy megmagyarázhatatlan, ám érezhető és frusztráló érzés. Úgy érezte, valami megváltozott nyomorúságosan egyhangú…..
Tardai történetek Ötvenhárom 2009.04.23 08:00:00
Az Iván kétféle modellkedést vállalt korábban. A húga az ő fején vizsgázott minden évben a fodrászsuliban, meg egy tetoválónak készülő spanja rajta készítette el az első komolyabb egészalakos, koponyákon ácsorgó, leszúrt kardos, középkori harcos motívumát. Utóbbira…..
  Gyula unottan pöfékelte a cigarettáját, de közben azon gondolkozott, hogy fogja tálalni mondanivalóját. Miután már a csikk kezdett égetni, elnyomta a mellette álló hamutartóban. Összeszedte minden bátorságát. - Hát, Palikám, kérlekalássan... Sajnálom. Ez nem jött…..