Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R&B

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventusnak még maradt matematikai esélye arra, hogy biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája jövő évi kiírásában, de a sorsa már nem a saját kezében van, s alapvető minimum, hogy a maradék két mérkőzésén be kell gyűjtenie minden megszerezhető pontot. A vasárnap esti összecsapáson a zebramezesek hazai…..
sörfigyelő Lucky Jack 2018.05.13 11:18:39
Illat: citrus, ananász, mangó Hab: piszkosfehér, nagylyukú Szín: opál  Váratlanul keserű, ez a komlózás egy IPA számára is becsületes lenne. Gondolom az Amarillotól kellene APA jellegűnek lennie. Tipikusan nyugati stílusú, szigorú, száraz, profin összehangolt komlózássú sör. Egy kerek egész…..
R&B 2018.10.03 23:31:14
sörfigyelő Csíki Sör 2016.04.10 15:41:09
Illat: szolíd Hab: korrekt Szín: aranybarna  A szűretlenből csapoltan ittam még nyáron és az nagyon jó volt, mindenkinek meg kell kóstolnia. Ehhez képest, azért nem váratlanul az üveges nem annyira magával ragadó, de még így is bőven jobb, a hazai gyári felhozatalnál. Van benne egy kis inspiráló…..
R&B 2017.12.27 20:24:29
@SARGE999: Szerintem ez nem annyira igaz, vannak szériák amikor igen, de alapvetően ugyanaz.
Boldog Békés Karácsonyt szeretnék kívánni Matyinak és az egész családjának meg az egész világnak is!  Egyetek sok beijglit! Élvezzétek a karácsonyfa illatát,örüljetek az ajándéknak,legyen meghitt a karácsony mindenkinek.Happy Christmas!! T.B -R.M..
Fennt látható a mai 60 centis pizzánk amit elfogyasztottunk. Noha 1,5 órát kellett rá várni megérte...de mennyire. Remek volt kockulni meg kifutni a Lajosból szóval összevetve ez egy jó évzáró nap volt az iskola tekintetében. Várjuk a Karácsonyt :) T.B ..
Kezdjük a legelejénél! Tegnap szokásos monoton reggeli kelést követően meg minden alapvető dolgom után fogtam magam és elindultam iskolába ami nem is olyan igaz mert elösszőr a Matykóval találkoztam. Hozzá tenném sokat kellett rá várnom ,de elnézem neki mert utána ami jött az…..
Figyelem!!!Ez a bejegyzés nem normális idegzetemben íródik! Sajnos ismét elő jött a töri tz témája illetve az hogy nem tanultam rá semmit ,bár ez nem meglepő...és még bejegyzést sincs igazán időm írni ez így elég fura abszúrd helyzet,de úgyérzem hogy holnaptól már nem…..
Népszerűsíteném Rihannát és Chris Brown-t ha már így unatkozom... íme: ..
Sziasztok! Tegnap elkezdtük a blogot viszont azt nem sokan tudják hogy mi is az az office... Nos az office az egy iroda bár ezt a google fordító is kidobja nektek na mindegy...igazából egy olyan iroda ami lakás és tök jó mert nyáron is jó meg télen is meg minden időben (ezt mások is…..
Szombat délután jó kis esős, latyakos időben írkálok valamit erre a blogra jobb dolgom híján. A szőröstalpú hobbitmese utóhangja ként elmondanám, hogy nekem is tetszett a film bár mint minden filmnek ennek is meg vannak a hibái. A legjobb szereplő a barna mágus Ragadast aki…..
R&B 2012.12.15 13:54:26
Én is szeretném üdvözölni az office blogját, hisz tulajdonképpen az office az enyém bár ez már valamilyen szinten átment a közösbe...szóval tényleg örülök neki hogy megkezdtük és külön öröm hogy nem egyedül kell csinálnom ezt a "blogosdit"!:D  Amúgy örülök hogy a…..