Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spilberg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
A válogatott utolsó edzésére pénteken fél tizenegykor került sor az esti magyar–szlovák mérkőzés helyszínén. Előttünk a csehek, utánunk a szlovákok gyakoroltak. Pat Cortina csapata a várható sorokkal tréningezett, élénk szlovák médiaérdeklődés közepette. A szlovák…..
A magyar válogatott hét évtized után ismét a világbajnokság elitcsoportjában játszhat. A hőskorban több vb-n is részt vehettünk, jártunk olimpián is. De nem igazán tartjuk mérvadónak a múlt emlegetését. Hiszen az, amire most készülünk, és ami egy napon belül bekövetkezik,…..