Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigcalm

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész héten nagyon fájt a hátam, ezért gondoltam elmegyek orvoshoz. Suli után gyorsan be is ugrottam a 11. kerületi rendelőintézetbe, mondom mi a bajom, beküldenek dokihoz. Nézegeti a hátam, azt mondja nem tudja mi lehet, meg kell röntgenezni. Ok, röntgenszoba, várakozás, stb. Utána…..
Soul Graffity Valami kapar 2010.07.19 23:00:00
Valami kapar a falban. De tényleg, figyelj. Valami kurvára kapar. Mi lehet az? Félek. Valami ott kapar benn a falban. Már legalább tíz perce ott kapar. Mi lehet az?Egy bogár, ami ki akar jönni? Biztos csótány. Egy egér, ami utat rág? Félek az egértől. Egy ember? Egy ember, aki…..
Soul Graffity Hamis művész 2010.05.27 21:23:00
ki szobrásznak szobrot állíts ki képet fest a festésznekki zenéjéből  nótát formázs halált kér az életnekki magányosan énekelés tömegesen verset írki elássa a saját csontjátés érzelmeket telesírki vésőjének kopott csonkjátrímeiben széttöriki fél mímelni szokott…..
Soul Graffity A trombitás 2010.04.09 22:15:55
A fiú és a lány ott lapultak egy bokor mögött. Bár a nappal már jócskán az éjszakába vágott, nem mondhatni, hogy hideg volt. A srácnak még melege is volt, pedig fölül csak egy kopott, csíkos pólót viselt. Talán valami izgalom féle fűtötte belülről, vagy csak a nyári…..
bigcalm 2010.04.13 20:14:15
Hát igen, nem olyan jó dolog az a sok alkohol, mint ahogy első blikkre tűnik. Pedig tegnap elhatároztuk hogy "mértékkel" és "módjával" és hasonlók, aztán valahogy mégsem sikerült. Az emlékek megint valami rejtélyes mágia folytán széttöredeztek, aztán el is…..
Aki összegyűjti mindet, annak fizetek egy sört:)nagyobb képhez link:http://i207.photobucket.com/albums/bb234/vurdlak8/illusions/75bands.jpg..
A helyzet a következő. Kaptam egy ötletet. Állítólag minden dobos hülye. Állítólag ez ugyanolyan tény, minthogy minden embernek van tüdeje, aki ma él - szemben azzal az állítással, hogy minden dinoszaurusz kedves. Ennek a megállapításnak a háttere érdekel minket. Vagyis engem.…..
bigcalm 2010.01.23 20:50:53