Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nothinginthisworld

19 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer minden ember megleli a boldogságát ebben a világban, csak túl kell élni mindazt ami az életben várrá, de nem biztos, hogy sikerülni megélni boldogságát, bármi közbejöhet, egy halál, egy elmúlatlan szerelem.. Én is nagyon szeretek valakit de kitudja, hogy mellette megfogom…..
nothinginthisworld 2010.05.13 16:46:11
@havazoo: hát jó xD igyekszem :D mondjuk meglepődnék ha több mint 5en olvasnák a blogom. te jó ég. :D annyira értelmesnek nem tartom az írásim csak jobb kiírni és novellába fogalmazni minthogy elpattogjam vagy 6 embernek aki megkérdezi, hogy "mibajodvan?!" :'D
Olyan rossz érzés mikor az ember pont azzal veszik össze akit a legjobban szeret, és utána kitudja milesz vagy folytatódik mindaz mi elkezdődött vagy feladják ott helyben és elfelejtik mindazt ami történt. Az ember elméjéből nem lehet törölni emlékeket, szimplán nem gondolni lehet…..
Az ember valójában csak addig küzd, addig érdekli valami/valaki ameddig azt a valamit/valakit el nem éri, miután mindez sikeres volt utána már keres új célokat és szinte semmibe veszi mindazt amiért egykor küzdött. Az emberi felfogás olykor érthetetlen tud lenni. De mégis van ilyen,…..
Elveszik minden, eltűnik csak úgy. Minden mi egykoron volt semmivé válik, egy barátság.. egy szerelem.. egy szeretet.. Egy hazugság mind. Földre szállt egy angyal kinek léte a jó, minden csak tökéletes, semmi más, s semmi több. Leszállt eme bolygóra, hogy lássa milyen tökéletes…..
Az összesomlás széle mi kerülget.. Mások örömüket lelik abban, hogy tönkre tegyenek másokat.. Miért?! Miért jó ez másnak?! Ha neki rossz másnak is feltétlen rossznak kell lennie? Miért tesz az ellen aki nem tett semmit, meghallgatta a bajban, megértette gondjait. Mostmár csak…..
Az ember azthinné, hogy vannak igaz barátai akikben teljes mértékben megbízhat.. De közbe hatalmasat téved, nem nagyon lehet megbízni bárkiben, szökőévente megtalál valaki egyet akiben teljes mértékben megbízhat.. Olyan szörnyű ez látni, hallani, tapasztalni, hogy az ember milyen…..
Rövid történet, hosszú út mi most elöttünk áll. Vannak emberek kik megunják az utat amit járnak és letérnek róla csakhogy gondolkodási időt kapjanak csak egy kis időre is legalább, eltünnek, megszünnek létezni, kiváncsian várják, hogy mikor visszatérnek vajon kik lesznek azok…..
Félek a sötétben, félek az idegenektől, számomra minden idegen. Összetörtem a sötétben, nem bírok mozdulni, képtelenség ez számomra, innen nincs ki út, messze van a fény. Berántottak a sötétbe, ott maradtam egyedül, nincs ki kezem fogja.Elvesztettem ebben az életben minden olyan…..
Ismét elindult egy lavina.. De amilyen hirtelen jött olyan gyorsan is elmúlt..Egy új szerelem indult el, nem tudták meddig tart mi fog történni, de mégis belvágtak mert érezték, hogy kelenek egymásnak. Érezték.. érezték, hogy boldogok lehetnek, sok időt töltöttek együtt, úgy…..
Az emberi hülyeség határtalan, én kezdem unni szerepemet a világban. Unalmas.. unalmas és elszomorító, hogy az esetek 90%ában csak akkor vagyok jó hogyha kell valami vagy nincsen más akkor jó vagyok ; "Ha nincsen ló, jó a szamár" hát ez a közmondás nekem kicsit fáj.Úgy…..
nothinginthisworld 2009.08.31 01:37:55
@aviade*: nembaj jóazúgy nem írónak készülök:O:|
bennemcsak akkorvan ichlet ha depresszív vagyok... nemtudom miért. leszez még ígyse.. holvan az még :') de szeretlek ♥
Úgy gondolom senki sem lehet mindig boldog az ember élete akkor tökéletes ha vanak jó meg rossz pillanatok, bár rossz pillanatok bármenyire is fájnak, akkoris a mi rossz pilanataink és ezektől az érzésektől attól leszünk azok akik.De ez.. ez mégsem volt egy átlagos dolog, ennek az…..
ez úton (is) szeretnék boldog szülinapot kívánni Zsuncipók barátosnémnek, aki úgysem olvassa a blogomat, de azért hátha... szóval, boldog születésnapot! (Y) (L) :Dpéntektől hétfőig (elvileg) nem leszek, mert megyek mamámhoz fentemlített Zsuncival, nem tudom, lesz-e gép, vagy…..
         Minden ember fut egy olyan szerelem után, ami már nem teljesülhet be, mindig van valami ok, vagy mindig történik valami ami akadályoz. Bármennyire is fáj, hogy nem szabad futni utána, az érzelmeink mégis erösebbek mint bármi más…..
No matter what, no matter when. I will accept U. Even when you"re heartbroken and crying. Even if i have to go against the world.I will protect U..E világon mit mi élünk, már elég sűrű a fiú lány barátság.. De mai napig vannak barátságból történő szerelmek, mi több ez is elég…..
Ezen a földön.. sokan úgy gondolják, hogy nem fontosak az embereknek, lehet, hogy puszta önsajnálatból lehet, hogy tényleg így érzi, hogy senki se áll mellette. De mégis talán ez mégsem így van, sose tudja az ember, hogy ki áll a háta mögött s ki vigyáz rá. Mindenkinek van egy…..
Úgy gondolom az ember a saját hibáiból tanul, az meg már megint más, hogy nem fogja fel. Az életben én is elég sok hibát elkövettem, elöről kezdeném, ha tehetném, de nem tehetem.. El kell fogadnom az életet azzal a sok hibával ami történt, bár van ami puszta véletlen volt, van…..
Ezen a földön voltak angyalok, ezek az angyalok azért lettek megteremtve, hogy védelmezzék az emberiséget. 7 angyal született erre a földre, 3 lány és 4 fiú, de persze nem voltak testvérek, véletlen szerűen lettek kiválasztva, azokból kik előző életükben jóságos emberek…..
 Egyszer volt, hol nem volt, elegem volt .. Nos ezúttal történetem ott kezdődik, hogy van egy fiú, kinek életében soha nem voltak barátai vagyis voltak .. de azok viszont szellemek voltak, akár mennyire ijesztő és hihetetlen ez a fiú szellemekkel barátkozott. Mikor mindig…..
Mindig én vagyok a gonosz és a rossz, mert meg merek szólalni.Mindig piszkálnak engem csakhogy ne üljek csendben.Eltűrök sok mindent, de mégis van egy határ,Mit ha már valaki elér nincs vissza futás.Mindig én vagyok a gonosz meg a rossz, mert elszakad a fonál, én vagyok a hibás és…..
Megtanultam e világban, ki az, ki igaz barát és ki az, ki csak kihasznál. De kezdõdjék történetem ott, hogy; volt 1 lány ki igazán különleges volt a világ számára.Sok ellensége akadt, mert sokan irigyek voltak rá...És voltak olyanok is kik nem szerették, mert egyszerûen féltek…..