Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pokerspan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kevés időm van ma munkát kerülni, ezért a The Arrow of Time-ról csak az első két pálya alapján írok. Várvédős-nyilazgatós játékról van szó, sok fejlesztési lehetőséggel és szép grafikával. Láttunk már ilyet eleget, de ezt kiemeli az átlagból a külcsín, illetve…..
pokerspan 2009.05.04 15:37:59
@akyyy: nekem is ugyanez és szétcsusznak néha a mondatok :S amúgy nekem tetszik a játék :P
A Reincarnation: ADDO és folytatása, a Reincarnation: Riley’s Out Again két rövidke point-n-click kaland, viszont az átlagnál valamivel nehezebbek. Főhősünk egy démon, aki Lucifer utasítására vadássza le a Riley nevű bűnös lelket, aki meglógott a pokolból és az élők…..
pokerspan 2009.04.27 19:22:37
@Pikka: nálam is előfordul néha :S de az a furcsa hogy nem mindig
A RotatSpin tipikus képviselője az „annyira aljas, hogy most már csakazértis végigjátszom” típusú játékoknak. Roppant egyszerű a játékmenet, néhány pixelnyi hősünkkel gyorsíthatunk, lassíthatunk és ugorhatunk a kék-fehér pályákon, de dolgunkat persze egyre…..
pokerspan 2009.04.27 18:03:37
Régen volt agyatlan disztroj, a Deep Sea Patrollal ezt a hiányt szeretném enyhíteni. Klasszikus scrollozódó lövöldözéssel van dolgunk, flashjátékhoz képest remek grafikával. Egyetlen problémája, hogy talán túl nehéz, legalábbis közepes nehézségi szinten nekem igen lassan…..
pokerspan 2009.04.23 19:19:53
A tegnapi mellényúlásomon egy másik lövöldözős játékkal próbálok javítani. A Palisade Guardian sem tökéletes ugyan, de az alapokkal itt nincs baj: katonák, ágyúk és tankok támadják a bázisunkat, őket kell kilőni, lehetőleg minél hamarabb (például fejlövésekkel). Ha…..