Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bwagner

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyaralásunk alatt minden látnivalót, és megnézni valót beterveztem. Egyetlen kivétel volt, mely csak úgy jött. Mentünk az úton, és egy tábla mutatta, hogy jobbra egy műemlék kápolna van. Kíváncsi voltam arra, hogy milyen műemlék felé vezet a kis utacska, amelyből én nem…..
Szeretve Tisztelt Feleim!   A körülmények kényszerítő ereje folytán a blog internet címe (ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu) ezekténylegennyirehulyék,blog.hu-ra változik. Persze csak virtuálisan, mert lusta vagyok átírni. A választásokról csak akkor várhatjátok tőlem a…..
bwagner 2014.04.10 13:00:43
Karambolozott az államfő... nyomják a szalagcímek, de nem ő vezetett. Csak az Audija karambolozott. Benne van a pakliban, aki vezet az hibázhat. Mindennapos dolog. Az már nem annyira, hogy a TEK-es Audikban ki van kötve a kilométeróra. A videót sajnos majdnem végig kell szenvednetek…..
bwagner 2012.06.29 09:01:18
@breki11: Igen, és minden út előtt írásban mondjon le 3 héttel a védelemről, merthogy törvényileg van kötelezve. Lehet, h szerinted olyan jó, ha sehová nem mehetsz kíséret nélkül, de ha kipróbálnád, 2 nap után sírva könyörögnél, h vegyék vissza.
Két érdekes nyilatkozatot hallottam a tegnapi hírműsorokban a mezőgazdaság helyzetével kapcsolatban. Két hír, amelyekre külön-külön szinte már csak legyint az ember, de így együtt nagyon ütős. Először egy sertéstenyésztéssel is foglalkozó gazda panasza szólt, miszerint…..
Amikor végre sorra került W. B. mostani beküldése, a linkre kattintva elszomorodtam, és megállapítottam, hogy ez az egyik nagy baj a hatalmas várólistánkkal: mire januárban sorra kerülnek az augusztusi beküldések, már elavulnak. De annyira tetszett ez a "testvérek Grimm"…..
Magyar Asztal Mondj véleményt! 2009.10.09 14:01:02
Vannak olyan élelmiszerek és élvezeti cikkek, amelyek esetében egy-egy típus teljesen különböző lehet. Ilyen például a bor. Valaki a pinot noir-ra esküszik, más pedig a furmintra. Van aki az előbbit, más az utóbbit preferálja.Miért ne lenne ez hasonlóképpen például a…..
Szolzsenyicin Rákosztálya már volt, de most WB újra elővette:Egy ideje olvasgatom a blogot szorgalmasan, úgy érzem sokat lehet belőle tanulni. Sajnos - hál' Istennek szinte teljesen átálltam az eredetiben olvasásra, jelentős részben a rossz fordítások, helyenként ferdítések…..
bwagner 2009.06.03 16:08:19
@Olman:
Meg akartam adni nagybratyóm vadgazdi-tankönyvébeől a hivatkozást, de szembejött velem egy másik:
www.ferto-hansag.hu/index.php?pg=news_177_1567

Mindazonáltal jól elbizonytalanítottatok :), de ezek szerint több forrás is az aranysakált tartja nádifarkasnak. Már csak azért is, mert nádasokban él.
A cím alapján nem Micsurinra kell gondolni. Ezzel a beküldéssel lett oiduft RJB egyébként (korábban ezt és ezt küldte):http://www.port.hu/mindennapi_tudomany_vi.:_osi_hajosok_earth_investigated_vi_ancient_mariners/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=9716673&i_where=1&i_where_tv=0A…..