Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RavAntal

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Trainspoting II-t  ügyfélszolgálaton forgatjuk"Danny BoyleA miniszter megint kért valamit a Nagyfőnöktől. Élettársa nagyfiát kellene állományba venni. Másnap megjött a Dani gyerek. Olyan vékony, fiatal harmincas, rombuszmintás, V nyakú pulcsis, réveteg tekintetű…..
 Az „Így blogoltok ti!” pályázat győztes pályaműve A hivatal, a minisztérium, valamint az Európa Parlament Gustavus Spirythus Tsigahauss emlékbizottsága, illetve a Nolik Antal Kiemelten Hasznos Közalapítvány közösen blog imitátor pályázatot írt ki. A nyílt…..
Az 1. , 2. és 3. rész tartalmából:   A Nagyfőnök kiküldte Samut, Gusztit és Günthert Bolíviába, hogy szabadítsák ki Tóásó Elődöt, mert ha egy bizonyos közbeszerzési eljárás részleteiről fecsegne, akkor sok köztiszteletben álló embernek esne bántódása. A…..
RavAntal 2009.06.02 16:14:20
 -Na végre, a Viking bíróságon megszorongatták a kalózok tökeit! – ujjongott a Nagyfőnök, mivel a hivatal bevételi forrását is komolyan veszélyeztette, hogy az emberek csereberélnek, meg csak olyasmit vesznek meg, amibe előtte belenéznek, vagy hallgatnak. - A pofátlan…..
 Ma valami olyasmi történt a hivatalban, mintha az iráni meg az izraeli külügyminiszter a hivatalok hivatalában, az ENSZ New York-i Székházában szűnni nem akaró mea culpázások között ölelgették volna egymást. - Brühü, brühü, akkora egy béna qkifejek vagyunk, de ti…..
RavAntal 2009.04.24 08:42:11
RavAntal 2009.04.24 16:26:40
@Surrano:
összehozzalak vele?
 - Picsába, most mit hozzak ki ebből? – duzzogott Kinga. Megint őt találták meg egy macerás üggyel. - Jellemző, hogy mindig rám passzolják a kakit, mivel, hogy nem tudok olyan profi módon hárítani, mint akik egész nap benn lebzselnek! – folytatta a méltatlankodást,…..
RavAntal 2009.04.23 16:38:56
@Hepciás:
Persze kis hülyegyerek, meg a jó édes apucikád is én vagyok