Regisztráció Blogot indítok
Adatok
linus1012

10 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vágyom az ujjaid érintésére a nyakamon,a légzésed hangjára a fülemben,a parfümöd illatára a hajamon,a kezedre a kezemben. Csak színjátékot játszunk,vagy tényleg van valaki,aki képes a sok kimondott unalom mögöttlévő csendet meghallani? Keresselek, vagy majd jössz?Ha feladnám magam, boldog lennék…..
Én úgy tudnék szeretni. Miért nem hagyjátok soha? ..
Egy újabb vers, félek, hogy elveszik, itt pedig biztos jó helyen lesz :) Szeretnék... Szeretnék a hajnal vörösére kelni,a pacsirtákkal versenyt énekelni,a ki nem mondott kérdésekre felelni,szeretnék megint fiatal lenni.Az elfelejtett emlékeket újraélni,a reményt újra remélni,a…..
1. Szürke Szürke ruhás, szürke hajú,szürke szemű, szürke arcúkislányok mennek tömegben,kinn a szürke hidegben.Szürke a felhő és szürke a nap,szürke a fiúk fején a kalap.Szürke az eső és szürke a nyár,a reggel és az este is szürkével vár. De egy hajnalban valaki…..
Ma egy nagyon kedves barátnőm barátja megkérdezte, hogy van-e blogom. Mert tetszett neki egy versem. Végül is eszembe jutott, hogy van, csak nem használom. Mert képtelen vagyok a rendszerességre, még egy ilyen apró dologban is.  De mi van, ha nem is vagyok képtelen? Majd meglátjuk :)..
Az okos ember a jövőre tekint, a jelenben él, a múltra emlékezik. Hát, én azt hiszem, nem vagyok okos. Akárhogy is próbálkozom, elkísér a múlt.Egy éve ilyenkor szerelmes voltam. Olyan szerelmes, mint előtte soha. És úgy láttam, ő is szeret. Kétségkívül sokat ittunk. De azt…..
Az enyémek a világ legeslegjobb barátai!Nos, kezdjük csak a legelején. Pénteken és szombaton egy tanfolyamon vettem részt, megvallom, eléggé lankadt érdeklődéssel. Aztán szombaton, ebéd közben kaptam egy sms-t, hogy menjek ki fél2-re az állomásra, mert valaki küldött nekem egy…..
Régebben írtam, de most végre tényleg át is tudom érezni. Remélem, nem múlik el ez az érzés, mert igazán felszabadult lettem tőle:)A mi DalunkNapok, hetek múltak mellettem, s lassanEltűnt, kifakult szemeid kékje,A szívemben elmosódott érzésekKáosza kavarog, hangod hallomMég,…..
Csalódás A mai nap különleges-Minden ember így véli ezt.S nem látja, hogyminden utca összehányva-Ugyanúgy mint minden reggel.A nap sem süt máshogy, csak tegondolod, hogy különleges.Várod, hogy mavalaki, aki szeret, majdVégre tényleg felkeres.Egy pillanatra a nap iskisüt, és…..
És megint megtörtént. Egy évvel öregebb lettem. Igen, szeretem a szülinapokat, szó se róla. De, és ez valószínűleg most már mindig így lesz, ez most más. A kisgyerek minden évben várja a szülinapját, az ajándékok, felfokozott jó hangulat, sok-sok süti miatt. De átlépvén egy…..
Lujza blogja Valaki... 2011.06.14 22:02:00
...azt mondta, hogy ne törődjek semmivel, csak írjak.Ha ilyen könnyű lenne... De nálam semmi sem egyszerű. :) Ismét szomorú események zavarták meg boldogságom, de -mint már egy jó ideje- most is magam mögött hagyom a bajt. Persze olykor-olykor azért hátrapillantok a hátam mögött…..
Lujza blogja Napi ellentét. 2011.06.09 21:48:12
A mai napnak három mélypontja volt: az eleje, a közepe és a vége.Rosszul kezdődött, már reggel éreztem, hogy el van rontva. Aztán valahogy sikerült felfokozni a hangulatot, csak azért, hogy leronthassuk. Az idillel ismét visszajövő jókedv már a reggelinél is rosszabb jelenleg.És…..
Így két óra felé különös dolgokra eszméltem fel:Minden hónap legjobb napja az, amikor megérkezik az AVON.Minden hónap legrosszabb napja az, amikor megérkezik a telefonszámla...
Hiába tagadnám, nem tudom. Nem titkolhatom el, hogy nem érdekelsz, hogy már nem érdekelsz. Mindig is érdekelni fogsz. Ugyanis vannak, akiket sosem felejtek el. Próbáltam már, nem ment. Ha valaki elég közel kerül a szívemhez, onnan nehezen menekül. Majd egyszer talán emléked…..
Lujza blogja Sírhatnék. 2011.02.01 18:51:20
Sírós. Mikor azt hiszed vége, sőt meg vagy győződve róla, hogy eltűnt, kizártad az életedből és a bezárt ajtón keresztül már úgy sem tud bejönni, na ekkor jön a pofon. Mert nincs vége! Nincs... Attól, hogy más nem látja, tapasztalja, gondolja, még így van. És hogy én…..
Lujza blogja Nehéz velem. 2011.03.03 22:09:21
Mihez kezdjek magammal? Kérdés, aztán nem kérdés.Mihez kezdjek veled? Kérdés és kérdés, és még mindig kérdés. Ha nem háromszor, akkor négyszer kezdtem neki a folytatásnak, de annyi minden kavarog bennem, hogy inkább semmit sem írok le. Szétszórt vagyok, egészen…..
Sajnos egyelőre még nem hozzánk (valószínűleg a sorozat hazai partnere, a Tv2 fogja vetíteni majd egyszer), hanem a Starz nevű amerikai adóra, és nem is holnap, hanem csak júliusban, de akkor is, legalább megvan a premier hozzávetőleges időpontja. A Ken Follett nagyszabású…..