Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bartech

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huszonöt évet kellett várnia annak a rajongónak, aki a hetvenes évek - és talán minden idők - legnagyobb progresszív rock bandája, a Pink Floyd fő zeneszerzőjének az újabb stúdióalbumát szerette volna végre a kezébe fogni. Június 2-án aztán megérkezett a Columbia Records gondozásában Roger Waters…..
Nem telik el úgy év, hogy március végén eszembe ne jutna a munkaszolgálatra hurcolt és fiatalon meghalt Rejtő Jenő. Azonnal felismerhető stílusával, nyelvi poénjaival, egyedülálló humorával és a regényei mondatai közt elrejtett bölcselkedéseivel utánozhatatlanná és pótolhatatlanná vált a magyar…..
„A hülyék olyanok, mint a kilométerkő: minél messzebbre mész, annál többel találkozol.”     A várandósság alapvetően csodálatos dolog, ám rengeteg kérdés, kétely is felmerül az emberben, főleg ha az első babáját várja. Erre tud rátenni még egy (két, sok) lapáttal azon emberek tömkelege, akik…..
1976. Az erős keresztszél miatt a leszálló kisrepülő a pálya szélén álló kisteherautónak ütközik. Senki sem sérült súlyosan. Sanarate, Guatemala...
Bartech 2014.08.10 13:34:16
@Andrassy Gabor: Az épületek hvatalos információ szerint,nem a becsapódáss erelyétől,hanem a tűztől elgyengült acélszerkezet miatt omlottak össze.Viszont ebben az esetben nem magukba omlottak volna (mint egy tervezett bontáskor)hanem kiszámíthatatlan irányba csavarodva,és dőlve.Ezzel szemben ledől két toronyház,és nem okoz jelentős kérokat,az amúgy tűlzsúfolt utcákban.
Zenóbia Hagymás bab 2014.03.11 10:24:00
Nem, ebből itt nem süti lesz, bár végül is lehetne ezt is tortásítani, csak teljesen feleslegesen hülye ötlet lenne. Úgyhogy ez itt a hagymás bab, mert az Iván Bud Spencer rajongó, és ti meg azt mondtátok, írjam meg ezt is, én meg azt csinálom, amit a férjem, meg ti mondtok nekem.…..
Belsőség Minek ide mopedautó? 2009.04.22 02:37:57
  Békén kellene hagyni a mopedautósokat, hátha maguktól belátják: autózni autóval kell, mopedezni meg mopeddel. Megmondjam miért? Mert a mopedet ki lehet kerülni, ezt meg nem.  Vélemények az azonos című írásunkról...