Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McQrlack

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztázatlan okokból igazoltattak tömegével bicikliseket a rendőrök szerdán kora este. A biciklisek a klasszikus Critical Mass felvonulás miatt gyűltek össze. A Critical Mass, azaz kritikus tömeg nevű kezdeményezés lényege, hogy több biciklis egy időben egy irányba teker. Azaz nem…..
McQrlack 2009.04.23 11:13:11
nem nagyon értem miért kell igy egymásnak esni...ahogy olvasgatom van itt vére szájú autós, és kerékpáros is...becses személyem rendelkezik egy Vr6-al, egy gixxer750-el és egy GaryFischerrel...tehát résztveszek autós motoros és bringás közlekedésben...mindhárom műfajban megvan a szokásos párszáz debill állat aki öntörvényüen szarik mindenre és mindenkire, aztán az ellentábor ezt felhasználva károg a "kollektiv bünösség elvén" az összes műfajbeli emberre...ez igy nincs jól...nem lehet általánositani, mivel ha körülnézel csak pesten van legalább 6000 kerékpáros akik legalább úgy felkészülnek felszereléssel, öltözékkel és kresz tudással illetve annak betartásával mint bármelyik lelkiismeretes autós, és nem kell beleesni abba a hibába amikor 1500 Fradi B-közép keménymag miatt lebuziköcsögfradistázzák az összes többi 30000 ferencváros szurkolót....és ha esetleg a véresszájú autósokat ez megnyugtatja, a Párommal tekerészve amikor várjuk a zöldet a kerékpárút lámpájánál, majd megállás nélkül áthajt egy "kollega" azután is szólunk hogy szép volt fater, mint ahogy lenyeletem a pumpát az autóssal aki kanyarodva le akar tolni amikor nekem van elsőbbségem, vagy szájon verem a bukóval mert kijön elém mikor motorozok és neki áll feljebb holott ő volt a pancser...


hát ennyi...mérlegeljetek...mivel ha jól emléxem az egész Magyarság felháborodott mikor helyben hagyták a csehek szlovákok a "kollektiv bünösség elvét" hát itt is hasonló a helyzet;))))