Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odry

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól indult a hete Gerendai „Nullszaldó” Károlynak, az biztos! Hétfőn, azaz március 15-én megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét, kedden pedig azzal keltették reggel, hogy étterme, az évek óta egyenletesen fantasztikus minőségű Costes lett az első…..
odry 2010.03.18 08:26:52
1. aki azt hiszi, hogy a michelin *-ot ki lehet mutyizni és/vagy meg lehet venni, az ostoba. vagy legalábbis tájékozatlan.

2.akinek az a késztetése van, hogy gerendait a *-ért minimum fikázni kell, az eccerűen irigy, vagy beragadt a jó magyar szomszédtehén gombja.

3. aki nem tud éjszaka aludni a sziget miatt, azt nagyon sajnálom. hasonlóképpen vagyok én is, mert rendszerint hajnalban megyek onnan haza.pedig a legnagyobb rosszindulattal sem vagyok lepukkadt, TOI TOI wécén pottyantó, hajléktalan kinézetű, hányásomban fetrengő büdös alkesz és drogos.

4.aki úgy gondolja, hogy a sziget pusztán gk. pénzszerző akciója, az legyen olyan szíves, és tegye fel az éves fizetését a pirosra. akkor tán átérezheti azt az izgalmat, hogy a k. sok beinvesztált pénz vajh elvész egy perc alatt, vagy jobb esetben megduplázódik.

5. aki úgy véli, hogy egy ekkora rendezvényt ( pontosabban négyet) megszervezni gyerekjáték, próbálja ki. kezdje alaphangon egy 100 fős esküvővel, de minden a helyén legyen, és amikor a sógor lehányja a vak zongoristát, mosolyogva törölgesse szárazra.

6. akinek az a meggyőződése, hogy a kemény munkával, ésszel és megfelelő kockázatvállalással megszerzett pénz/elismerés nem jár annak, aki mindezt véghez vitte, az nyilvánvalóan magyar.

egyébiránt százezrek térképére a sziget rajzolta fel magyarországot, és ha csak egy bizonyos százalékuk tér vissza, esetleg többször, esetleg többekkel ide, akkor már kerestünk mindannyian a bóton. le kéne már vetkőzni ezt a rinya-gúnyát, mert szánalmas.ne tessék állandóan a szerencsétlen áldozat szerepben tetszelegni, hogy minden sikeres ember a mi szánktól lopta el a falatot. vannak ilyenek. ahhoz viszont tájékozottság, intelligencia és némi jóindulat szükségeltetik, hogy vki képes legyen meglátni a különbséget.

ismerek olyan embereket, akik fikázzák doszt a fent nevezettet, de nem vállalnak el olyan munkát, ahol keményen dolgozni kell.márpedig egy étterem és a sziget rendezvények üzemeltetése olyan meló, ahol nem nagyon hajthatod álomra a fejed azzal, hogy na, ez is megvan, további teendő nincs. állandó para. és ezért olyan emberek ítélik el, akik a lidliben infarktust kapnak, ha hosszú a sor.

nem vok gerendai-fan. csak ő éppen egy bazijó példa most arra, hogy mennyire férges (és sztereotip) a gondolkodásunk.

még valami, mielőtt túltengek.a metallicára 14 ezer volt a jegy (tudom, dögöljek meg). ez egy db koncert. ésakkor nézzük meg a szigetes, soundos, voltos, stargardenes árakat, és azt, hogy ezért mit adnak. a pafe-t ugyan megcsinálják 3500-as belépővel, de próbálj koncerten kívül ott megmaradni...

jöhetnek a kövek.
odry 2010.03.18 09:33:01
@baliquez: örülök, hogy kikéred magadnak, télleg. van remény. és elnézést az általánosításért, hiba a részemről. bár az uszítást kissé túlzásnak találom.

az ofsórozásról meg egy sztori jut az eszembe.hazánk fia idegenbe szakadt, és az itthon jól bevált adózási gyakorlatot folytatta. egyszercsak kopogtatott nála az ottani adóhatóság, hogy mivel látják, veszteséges a cége folyamatosan, miben segíthetnének...

vártam a tapsikolásos-piedesztálos részt. nincs szándékomban szobrot emeltetni gk-nak. de sárba sem kell sztem tiporni. ez olyan, mintha a potméteren két állás lenne: a mute és a dobhártyaszaggatás. pedig ahhoz, hogy élvezzük a zenét, a megfelelő, a kettő közötti tartományban kell tartani...
Sokszor esett már szó a világhírű zenekar világhírű akusztikus stúdiókoncertjéről az MR 8-as stúdiójában, abból ad egy kis ízelítőt a most következő videó, mely egy szőrtörténeti áttekintés is egyben, mert nekünk ilyenünk is van. A Kiscsillag akusztikus koncertje, ha…..
Utólagos engedelmével, tisztelettel ajánljuk Karva nevű olvasónk jelen munkáját a magyar közönségnek, mely mindig megértette és szerette a jót ételben, italban egyaránt. Brillat-Savarin, sőt a Tiberius császár korabeli híres római gourmet, Apicius is úgy tartotta, hogy aki a…..
odry 2009.06.05 00:18:25
Hétvégi ajánlatunk a jelentős művész legfrissebb alkotása, mely ma reggeli gondolatait hivatott egységbe önteni, dal formájában. Zene nincs. Lovasi András: Pina dal Hogyha nékem pinám lenne Százezer szeg lenne benne Utálnám a férfiakat Ameddig csak egy nem akad Aki fényes…..
Lecsóval és a Rezsővel már hétfőn is próbáltunk, Ábel kedden este jött meg, miután ismét (kb. egy hónapja egy falusi kanyart kiegyenesítve, a templomkert öreg tölgyét tolcsókolta le) becsúszott az árokba és lekéste a zenekari óráját (igen még iskolás) reggel, majd indult…..