Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BHÖ

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotók: National Geographic „Nem tudom, miért, de ösztönösen úgy éreztem: ha Picasso, akkor nekünk Antonio Banderas kell. Azt persze tudtam, hogy Antonio is Málagán született, ahogy Picasso is, de azt már nem, hogy ezért világ életében rengeteget is foglalkozott Picassóval, és mindig is el szerette…..
BHÖ 2018.04.11 12:49:51
@tena_lady: 175
és Picasso alacsony volt
BHÖ 2018.04.11 12:50:47
@BHÖ: akkor sikerült a zsugorítás, ha alacsonynak tűnt :)
Előzmények itt: Terhesen a konyhán; és itt: Terhesen a konyhán 2. Hivatalosan augusztus 12-re voltunk kiírva. Nem hivatalosan az Úrfi úgy döntött, hogy még 12 napig bent marad. A terhesség 40 hete gyorsan eltelt ehhez az utolsó 12 naphoz képest. A 41. hét után már kétnaponta kellett vizsgálatra és…..
BHÖ 2016.10.24 11:34:04
Most telefonált egy régi olvasónk, aki azzal az elképesztő hírrel szolgált, hogy most (2011. május 18., szerda, 15.02 óra) a Honvédelmi Minisztériumnál nincs kitéve gyászlobogó.Aki még nem tudná: a tegnapi napon, kedden, május 17-én két magyar katona meghalt egy afganisztáni…..
Az Indexen épp kiderült, a francia központú online elektronikai áruház az egyik legolcsóbb a piacon, amikor a Homár egy vásárlói anomáliát regisztrált: "Tegnap úgy dél körül a www.pixmania.com oldalra tévedtem, ahol igen megörültem, hogy a DSLR fényképezõgépek nagy része…..
BHÖ 2007.09.27 08:11:51
65 éves korában elhunyt Michael Jackson újságíró és rádiós, a whisky és a sör professzora. A legendás szesztestvérrel szívroham végzett augusztus 30-án. Jackson forradalmi tette az volt, hogy a borkultúrából ismert igényességgel és szenvedéllyel közelített a sörhöz és a…..
Úgy vagyok én a magyar tévék saját gyártású műsoraival, mint Virág elvtárs volt a magyar naranccsal, és ha hiszik a nyájas olvasók, ha nem, nem úgy ülők le mondjuk egy Egy a száz ellen elé, hogy "ez úgy is kurvaszar lesz, lehúzom a picsába", sőt. Arról már igazán…..
A Zugügyvéd az alábbi esetet az abszurditása miatt teszi közzé. Az ima miatti átminősítés valószínű egyedülálló a közelmúlt jogtörténetben. Az áldozat imájának hatására tett le gyilkolási szándékáról egy elmebeteg nő még tavaly ősszel, az ügy vádemeléssel most…..
w Parancsolat Nr. 8. 2007.04.10 03:30:00
Hogy miért nem érdemes olyan közönségesen manipulálni, mint az eggyel alább megénekelt Hír TV-műsor tette, arra remek példa ugyanaz az adás. A Célpont ugyanis két riportból áll, amiből az egyik volt a szcientológiás, a másik pedig a Hankook-földekkel foglalkozott. Ugye, most…..